Thursday, January 1, 2009

Padah

Bertemu lagi dalam rancangan JJCM-MB bersama saya Maria Tunku Sabrah... That other day Pn. Maz Berkonsep Batik, Zuraini and I went to Restoran Padah di Cyberjaya for lunch... sebab bosan skall nak makan kat Putrajaya nie... so nak pi la jauh sikit... gigih dalam kepanasan... dah la kat Cyberjaya tu ramai skall makhluk kalo time lunch nie... so saksikan la gambar-gambar menarik di bawah ini...


Teman-teman menternak badan... oops Pn. Maz x berkonsep batik la harini

Menu book di Restoran Padah, Cyberjaya

Ayam dengan Lemon Sauce nie Pn. Maz yang order... X sedap katanya... It ended up I yang habiskan ayam tu... kesian ayam tu menangis sebab x der sapa nak makan dia...

Yang ini I yang order... chicken with cashewnut and dried chillis... biasa je rasa dia... lagi best kat Kelab Tasik Putrajaya...

Nasik Goreng Udang pilihan Zuraini... not bad rasanya...

Yang nie chicken wing yang lazat... or I should say "Wind Beneath My Chicken Wings" (A tribute to Cik Gorgeous yang berkepak itteww) hahahah

The taste kat Restoran Padah nie biasa2 jer uol... tapi oleh sebab dah lapar... telan jer la kan... so bagi sesiapa yang nak lari jauh sket dari Putrajaya leh la try Restoran Padah nie... jadi sebelum pulang terima lah plak JJCM-MB sebagai tanda kenangan dari kami bertiga... akhir kata... ciao (kepada sesapa yang baru balik dari Milan)... heheh

7 comments:

ogy said...

huarghh huarghh kena tinggal lagi

hazel said...

Cik Ogy... kitorang kena tinggal kat Malaysia masa uol pi Milano... x heran pun... huahuahua

~Maz + Rin~ (",) said...

hahahahhahaha...

eleh..kena tinggal ke..?? huhuhu..

"The single" said...

hazel, makanan nya nampak macam sket je ... patut la ko belasah makanan maz ... ha ha ha

Olpicture said...

ah rindu pulak satu kedai chinese style yang dulu penah ada kat pcnt 8, atas 7-11... forgot the names... selalu order kung pao chicken biar 40 kali! tetap!

hazel said...

Mimi... mulanya aku x nak makan makanan Pn Maz tu... tapi dia yg paksa and ugut nak tinggal aku kat situ kalo aku x makan... sebab dia yang drive haritu... so I terpaksa makan laa... I am innocent in this case...

hazel said...

Cik Gorgeous... I tak tau pulak atas 7 eleven presint 8 ada kedai makan... anyway cuba u cari kat mana kita boleh makan dim sum... haritu I makan kat Marriott Putrajaya... not bad... diorang kata kat Cyberview Lodge pun sedap...