Saturday, January 3, 2009

Souvenir from Milano

Wah! Puan Pengarah kita baru jer balik dari berjalan-jalan dan bershopping sakan di Milan, Italy which is one of the fashion capitals of the world!!! ... bertuahnya badan Puan Pengarah kita nie kan... bila la agaknya I nak dapat merasa pengalaman sebegitu... Never in a thousand years kot... well tak kisah la... Mari kita lihat apa yang dibelikan oleh Puan Pengarah untuk I...



Wah a snowGLOBE... (it's snowglobe uol... bukan snowball... thanx Qirzah)... cantiknya... I like...


Boleh lah lepas nie pegang snowglobe tu and berangan macam idola mak nie... Diane Lane in "Unfaithful"... Cik Gorgeous jangan jeles naa... hehehe


Yang nie pulak special dari Puan Pengarah... a fridge magnet... bentuk apa ntah I pun x tau... but I love it... why don't you all look a bit closer so you can get a better view...



Inilah koleksi fridge magnet dari seluruh dunia... most of them orang bagi... of course la kan... sebab nak mengharap dihantar berkursus ke luar negara? or mengikut rombongan Menteri ke luar negara? or sign bilateral agreement bagi pihak negara... layak ke I nie kan?

So terima kasih la kat Puan Pengarah atas souvenirs tu... berapa harga barang yang kita bagi tu x penting, tapi the thought tu yang lebih utama... thanx dear!


14 comments:

Olpicture said...

i nak request you recreate balik scene diane lane memegang snowglobe itu boleh.... mesti chanteek sangat....

ogy said...

souvenir tur tanda kasih sayang i utk u arghh klise sgt...or sebagai tanda pengarah eksyen kt mantan pengarah sbb x dpt pegi oversea or sebagai penghormatan utk bakal KSU nak bodek kan he he

hazel said...

Olpicture... U wish my dear, u wish

hazel said...

Ogy... this year kalo uol dapat pegi bulan pun I nak kirim snowglobe tau...

gambit said...

hazel, recreate la diane lane scene tu. bole la... bole la... (sungguhpun aku tak tau scene tu scene movie apa, tapi bole je la).

cutecarry said...

ogy that is such one freakin ball!
leh hazel guna utk jampi macam orang gypsy.. tapi kena pakai oversized ear ring dengan scraf lite2 Siti nurhaliza. hazel u ols wajib meletup baca nasib orang dan sebagainya

hazel said...

sibuk nya semua orang nak suruh aku recreate scene Diane Lane tu... nyampah!

hazel said...

Bjork... kalo I boleh guna snowglobe tu utk tengok nasib orang, tentu I dah tau siapa buah hati uol...

cutecarry said...

hazel, perlukah buah hati bagai ni?oppsss.. buat pening kepala je. channel energy to yoga or window shopping or buat blog bagai lagi baguih...

azzhar9009 said...

hem nya blog mana ntah? tak der dlm list u all pun

hazel said...

Bjork... orang cantik macam uol perlu la ada buah hati... don't waste the beauty... heheh

hazel said...

Kaza... dah bubuh dalam list... letak la pic2 yg daring kat blog uol...

cutecarry said...

seperti lagu Amy Winehouse "Love is a losing game"... wah gitu..

hazel said...

So Bjork bila nak tunjuk gambar buah hati uol tu?