Sunday, January 18, 2009

Lunch with Pn Maz Aldo & Pn Pengarah

Well ada pulak yang acara terasa hati sebab mukanya x pernah ditempek di dalam blog hem nie... hah merasa la Maria Tunku Sabrah lunch together dengan Pn. Maz Aldo & Pn. Ogy Pengarah kan... kali nie di The Chicken Rice Shop (TCRS), Mines... Harap2 ada la yang puas hati dah masuk blog mak... tak gitu Ogy? malas nak cerita panjang... buat lapar perut jer... so saksikanlah ye saudara apa yang kami lantak...

Aksi Pn. Maz Aldo sebagai model brooch & Pn. Ogy Pengarah sebagai model jam tangan Omega (ala-ala Ziana Zain gitteww)... hehehe
Oleh sebab dah kebuluran... nasik kosong pun jadik... Lihatlah aksi Pn. Pengarah kita nie... dengan dialog hem: "Kesiannya... Anak ibu lapar ye???"

Hurmm set nie untuk 4 orang tapi 3 orang je yang makan... haruslah penuh satu meja kan... boleh habis ke nie? Tunggu naa...!!!


Habis also!!! Licin!!! walaupun 3 orang jer yang makan... hehehe... ini menunjukkan kepada uol di luar sana bahawa kitorang nie memang x suka membazir kan makanan... yer la kan... susah-payah membanting tulang setiap hari mencari rezeki uol... pukul 7 pagi dah keluar rumah... kami x rela menjadi sahabat syaitan... so kepada sesiapa yang berangan2 nak belanja kami makan... jangan risau naa... insyaallah habis... hahaha


Restoran garik nie bagi feedback form la pulak... Hah merasa la Kak Maria selaku ketua pasukan inspektorat nie nak bagi komen... tapi jangan risau naa... hem memang suka makan kat TCRS nie... so semuanya hem bagi markah yang ok... semua nya jujur... by the way about the question on my age in the form... I got to get my story straight... I am 25 this year honey... hahaha


11 comments:

z.a.i.r.e.e.n said...

Mak pun 25 this year ;p

hazel said...

Zaireen... ramainya orang yang turn 25 this year... boleh ler pakat2 buat birthday party ramai2...

cutecarry said...

paling sedap nasi ayam at Nasi ayam hainan @ depan hotel federal kat bukit bintang. Meletop kerabu mangga dia. nasi dia pun sedap n ayam dia OMIGOD better than anything

hazel said...

Bjork... hem dah makan kat restoran tu... biasa2 jer rasanya... idak la outstanding... mahal nye boleh tahan... but as long as u x muntahkan balik apa yg u makan, then I would be more than happy for you dear...

cutecarry said...

sedaplah u ols. r u sure go go to the exact place?
last nite after pi uara lagu kat bukit jalil p makan nasi lemak kat Kelab sultan sulaiman. sedapnya.

hazel said...

Bjork? u pi makan nasik lemak? at midnight? macam x percaya jer... yang tu boleh pulak makan? x takut gemuk kah?

cutecarry said...

kalu macam it is called cheat meal. Once in a blue moon we can eat what we want but after that back to normal regime.
FYI hem taklah kurus or gemuk sangat
my latest as this morning is 178cm and 61kg (Naomi Campbell sama tinggi tapi berat dia hanya dalam 58kg or less kut!, so I am normal lah kan!- very the berangan hangit mak kan...)

hazel said...

Bjork... 61 kg??? bahagianya... berat sebelah peha aku jer dah 61 kg... sedih kan?

Olpicture said...

"berat sebelah peha aku jer dah 61 kg... sedih kan?"

Hazel dengan statement Out Of This World nyer. ha ha

takpe2, berat sebelah peha you tu sama berat dengan sebelah J.Lo punya *toot*... besar skall!

ogy said...

malunya ratu makan hem ni well sementara sihat kan makanlah sepuasnya esok dah sakit yang ado x leh makan apa2 x perlah yg penting ada org sayang (suami dan anak) -ayat penyedap hati...yg penting masih ada org yg sudi belanja makan dan menyayangi diri ini walaupun gebu gebas....

hazel said...

Olpicture... bontot J.Lo memang besar... i think more than 61 kg... hahaha

Pn. Pengarah... kami tetap sayangkan uol even uol gebu gebas sekalipun...