Monday, January 5, 2009

Cupcake Chic-ai

I mengenali Cupcake Chic nie daripada blog Rizalogy la... letaknya kat The Curve... teringin nak rasa... kata orang sedap, tapi mahal... so apa kata kita try... kali nie bersama Zuraini...

Kedainya very the chanteq... tapi kecik sangat... nak berselisih dengan orang pun kena berlaga punggung...

Packaging pun cantik... kotak nye jer mau RM2.00

Rasa bagaimana pula??? Biasa jer uol... tapi tetap x leh lawan cupcakes kat open house Pn. Maz Berkonsep Batik... sedap skall sampai menjilat siku...

Harga bagaimana pula??? mahal skall di Malaysia... cupcake yg cinonet tu harganya RM4.50 sebijik... gila! Memang betul la kata Rizalogy in School... fuck the price!!!

Anyway thanx Zu sebab belanja makan Cupcake Chic-ai...

8 comments:

"The single" said...

ilovecupcakes! :)

hazel said...

Bila Cik Mimi nak buat cupcakes utk dimakan beramai2?

Olpicture said...

cupcakes cik mimi buat harus tak habis makan! BESAR!!! bukan macam yang Chic-ai itu!

~Maz + Rin~ (",) said...

hehehe..

tq cik hazel..atas compliment mu itew...heheheh..pttnyer cupcakes kt umah aku ari tu utk budak2...alih2 bile ltk byk tok/bapak/mak/nenek budak yg makan...hahaha...

harusla cpt abiss..

xpe uol..bday nuyin is coming soon...ada lagi 3 bulan utk ko simpan duit...beli adiah best2 kt anak angkat ko itew...nnti aku order cupcakes mcm ari tu for her bday party...sure awesome..huhuhu...this makes me excited lak..tgh nak pk venue mana yg best..leh jmpt ramai2....

hazel said...

Gorgeous... Hah bila uol nak buat cupcakes plak?

Pn. Maz Berkonsep Batik... hem cadangkan uol buat B'day Nuyin kat Sunway Lagoon... boleh la anak2 hem ikut sekali... ala2 family gathering gitu... mesti meriah

Olpicture said...

i tak de Oven nak buat Cupcakes... alatan kukusan pun takde nak buat Apam...

"The single" said...

hazel, kat rumah i mmg sokmo ada cupcakes ... dtg la, jemput dtg, anytime .... :) if u hv any special request, let me know ya!

olpic, nak 1000 daya, taknak 1000 dalih ... kalau nak, aku leh bg recipe cupcakes tu ... he he

hazel, ko dok tanya org bila nak buat cupcakes, ko tu bila nak buat?? teringin la nak makan masakan ko ... yg WORLD class tu .. ;)

hazel said...

Olpicture... kalo ada oven pun x tentu uol buat cupcakes tu...

Mimie... sapa yg cakap masakan I world class? I masak campak2 jer... x sedap pun... ayam pun x nak makan...