Thursday, January 29, 2009

Parcel H (Hazel)

Sampai je di opis pagi nie... ada parcel kat atas meja... untuk I ke? Daripada siapa? Dato' K? Dato' O? Datuk T? atau Datuk E? Jawapannya biarlah rahsia... so let's kita lihat apa yang ada dalam parcel itteww...

Extremely urgent???... Hmm I wonder apa la agaknya yer...


Wah siap berkotak bagai... teruja nie...


Macam cantik jer... music box kah? Mariah Carey sangat hem...


Wah cantik nyer... watch box rupanya... I don't know what to say... Thanx sayang... I love you... pas nie boleh la belikan jam tangan pulak... I nak sedozen tau!


Wah bestnyer... watch box nie ada 12 slot untuk kita letak koleksi jam tangan ataupun bangle ke gelang idymium ke semua boleh letak also... now all I need to do is get those watches to fill the box!!!
So kepada sesiapa yang bercadang nak hadiahkan jam tangan kepada Kak Maria nie, boleh la buat naa... akan akak display kan jam tangan uol kat dalam watch box yang cantik ini... hehehe


15 comments:

"The single" said...

hazel, ntah2 uols hantar parcel kat diri sendiri ... kejis sgt! ha ha ha

hazel said...

Eh x lah... abang kita bagi la... ingat orang lain je ke yang ada abang? kita pun ada abang gak...

Qirzah said...

Cik Hazel, where can I get one of those for myself? I have way too many watches and need to BERLAGAK satu kampung and pamerkan untuk semua melihat.

hazel said...

Cik Qirzah... here's what you can do:-

1. Mintak that watch box from your "someone"

2. Donate some of those watches to me

p/s: Honey you don't have a kampung... so in your case I guess you "need to BERLAGAK satu South America and pamerkan untuk semua melihat"

"The single" said...

Cik Qirzah, kita nak jam kaler pink!! ada tak?? he he

hazel said...

Cik Mimi... jam kaler rainbow x nak? Mariah Carey sangat...

Olpicture said...

Chanteknyer... harus i pun nak ada satu untuk mengisi Jam i yang berlonggok atas dresser iteww... i cam penah nampak a nice case like this in one of redemption catalogue... nak carik lah satu...

cutecarry said...

cik hazel I need one like that lah.

~Maz + Rin~ (",) said...

wah cik hazel berkonsep dokumen beg telah bertukar kepada cik hazel berkonsep watch box..

sape bg uol...Dato Y ke...?? hehehehe...Kelassss..mana org tersyg tu beli..??? ke beli sendiri? hehehehe..kt ne leh dpt tu haa..?? aku skang seme jam bubuh dlm casing masing2..so degabak one...x spacing friendly la..memenuhkan wardrobe mak je...

hazel said...

Amboi ramainya yang menginginkan watch box itteww... selalu watch box yang I tengok kat Isetan ke Parkson ke memang mahal... that's why malas nak beli sebab mahal watch box daripada jam nye...

So kepada Cik Bjork, Cik Gorgeous, Pn. Maz Berkonsep Batik dan bloggers yang lain kalo minat watch box tu confirm kat sini naa... I try tanya if that person can get me more

cutecarry said...

Hazel utk rancangan makan2 menternak badan whatever it is u ols yang mendapat sambuat ni, I suggest u ols p kat Ara Damansara.
NZX Commercial centre, kena cari sikitlah tempat ni.

Qirzah said...

Cik Hazel, gud eye dia tu ask mai "sum wan". tapi mau ke tak di ya belikan untuk eye. . . oh, leh guna alasan Vel En Tain Dei.

YEAH!

Kalo di ya tak leh (or tak ma hu) belikan untuk eye, yu tolong ri serv kan sa tu untuk eye . . .

seri said...

erm...nampaknya tak lama lagi blog uol kena tukar nama lah naa...coz cik abang dah ado..dah tak sexless lah lagi kan..hehe..

hazel said...

Cik Bjork... bila uol nak jadi artis undangan hem untuk masuk dalam JJCM-MB? Merasa la uol...

Cik Qirzah... anyhting for u sayang...

Pn Pengarah SM... bukan main lagi uol yer... cepat jer tangkap kita dah ada abang... cik abang uol camner plak? sihat?

Nan said...

Wah dapat watch box plak.hebat!

Tak kisah la sapa kasi kan dato K ke Dato S ke.

untuk cik hazel jgn la mengadu sunyi lagi yer? kalau sunyi tenung lama2 watch box iteew.