Thursday, January 22, 2009

Izzi Restaurant

Rancangan JJCM-MB kembali menjelajah ibu kota untuk mencari tempat-tempat makan yang menarik... Kali nie Kak Maria berpeluang makan tengah hari di Restoran Izzi, Jusco AU2 bersama Hani MJ dan juga Lumus G... so saksikan lah hidangan yang dipesan...


Lumus G & Hani MJ... Calon AIG 2009, kategori "KB Terbaik Semester Ini"


BBQ Chicken Caesar Salad as an appetizer... lazat skall uol... Cik Gorgeous mesti suka


Nasi Goreng Belacan pilihan Kak Maria... pelik sebab x sesedap Restoran Izzi Bukit Bintang


Chicken with Linguini pilihan Lumus G... x pernah hem makan sebelum nie...


Chicken Rica-rica pilihan Hani MJ... lama skall menunggu ayam dari Indonesia katanya...


Apple strudel as dessert... lazat skall... teringat2 sampai sekarang...






6 comments:

Olpicture said...

Hmmm Sedap berkrim... Disukai Ramai!

hazel said...

Cik Gorgeous... dah lama kita x lunch together2...

ogy said...

lah g jusco AU2 dekat sgt ngan umah hem he he....

Nan said...

Wah tak ajak pun second class fren!

hazel said...

Pn. Pengarah... uol suka la tu kan ada Jusco sekangkang beruk dari rumah... uol memang beruntung, dah la tempat keje pun sepelaung jer... tempat shopping pun dekat also...

hazel said...

Encik Nan... kami datang Jusco tu ingatkan ada la manager Jusco yg nak belanja makan sedap2 kat situ... hmm rupanya x der... kena bayar sendiri... dah la tempat tu membosankan... malas la nak mai lagi