Wednesday, January 14, 2009

Pizza Anyone?

Cik Maria Tunku Sabrah nie idak la setiap hari rajin nak memasak... ada juga hari2 di mana Cik Maria begitu malas sekali nak menjengah ke dapur... kalo dah malas nak masak and malas nak kuar, tapi perut berkeroncong... so apa jawapannya? Pizza Hut Delivery la uol... so Pizza anyone?

Outlet nye kat Jusco Equine Park jer... tapi menunggu deliverynya mau satu jam lebih... nyampah!


My favourite flavor... Chicken Masala... hehehe... perasa yang lain2 tu hem kureng sket... uol plak suka perasa apa?


Elok juga kita tutup acara makan pizza kita dengan ais krim dari Cremo... my favorite brand of ice cream murahan... bukan yang premium tau!


Wanna lick anyone? You'd better do it quick before it melts...

6 comments:

Olpicture said...

i give up Pizza Hut delivery...soo like 2-3 jam baru sampai! mujurlah Domino Pizza dah bukak kat Pcnt 8, senang la order bila i dah jadi pemastautin Putrajaya....

hazel said...

that's right Cik Gorgeous... boleh beranak menunggu delivery nyer... padahal dekat jer kat jusco equine park...

cutecarry said...

omigod.. sedapnya. hazel I'll be going to Sarawaks next week. tak sabar sabar rasanya nak makan that sinful fat-laden kepak ayam.

hazel said...

Bjork... ada apa uol pi Sarawak? so unfair... mak mengidam nak makan kepak ayam paling lazat di dunia itteww!!!

cutecarry said...

life always fair my dear!

hazel said...

Bjork, life isn't always fair my dear... but u are fair... putih, gebu, cantik... fair la tu kan?