Monday, December 1, 2008

Trip to KCH - Mee Kolok & Kepak Ayam

On the second day of our trip... Bjork, Maz+Rin=Nuyin and I naik sampan ke seberang Sungai Sarawak utk ke Kedai Kek Lapis Dayang Salhah... beli kek lapis lagi... malas plak nak letak pic... asyik pic yang sama jer... pastu kitorang makan la mee kolok kat tepi sungai tu... and kepak ayam too... so jom ikut saya... Jalan-jalan Cari Makan Menternak Badan...

Mee Kolok yang not bad rasanya... jom makan
Yang nie memang heaven... I dah makan kepak ayam kat macam-macam tempat... but this one is the best kepak ayam I have ever tasted!!! U ol kena try kepak ayam nie kalo datang KCH... serius sedap... x rugi punya... Kepak ayam nie harganya RM1.90 sekepak (buat intonasi macam Maria Tunku Sabri... hehehe)


13 comments:

the cheeky wife said...

mmg nampak menggiurkan ciken wings tuh....berkilat2

hazel said...

sedap giler chicken wings tu Cik Pah ooi... kalo x caya cakap aku cuba la ko try rasa...

gambit said...

Lazat!!!

~Maz + Rin~ (",) said...

huhhh..tingat lak sayap ayam tu...laparrrrr...huhuhuhu...hazel, next time kalau ada kursus lagi...kita gi sekali...tu pun kalau aku xminta tuko kementerian laa...hahahahhahaha...

it's fun la the 3 of us in kuching last week...bessttt...

p/s: bile nak update beg baru mak..?? Charles & Keith?

hazel said...

Gambit... Lazat skall uol!!!

hazel said...

Maz+Rin=Nuyin... seronok kan pi KCH haritu?? tu la kita nie kalo pi mana2 ada kawan yg satu kepala memang seronok...

Malam nie hem akan buat entry special pasal beg and sunglasses Charles & Keith uol tu... harap2 jangan la ada makhluk yang pengsan plak... hehehe

Olpicture said...

memang i automatically baca ala maria tunku sabri... pandai u buat script yang sebijik ala jjcm!

hazel said...

Olpicture... kalo u nak tau I la Maria Tunku Sabri versi berkote...

cutecarry said...

sabotaj, sabotaj... habis diet mak makan u ols

~Maz + Rin~ (",) said...

maria tunku sabri say what version..??? uol ni..censored - rama tul...

hahahahahahhahahaha

hazel said...

cutecarry... perlu kah nak berdiet bagai? It's just chicken wing... bukan buffalo wing... hehehe

Maz+Rin=Nuyin... amboi bukan main lagi yer uol... ooo dengan I bukan main censored la segala... tapi dengan orang lain merasa buat confession segala... over!

Nan said...

Kimpohhh

cutecarry said...

Mak tengah detox sekranga.. balik raya makan macam2. TApi that DAMN NICE CHICKEN WINGS IN KUCHING... NO KIDDING!!!