Tuesday, December 9, 2008

Birthday Bash

Setiap bulan kat opis I ada celebrate birthday untuk sapa2 yang dilahirkan dalam bulan tu... so untuk bulan November nie adalah giliran I bersama-sama my staff yang lain... ramai skall yg lahir dalam bulan November nie... so sebagai KSU kat situ... and since this is my 24th birthday... I pun dengan rendah diri dan ikhlas nyer menaja 2 bijik kek birthday bagi all November Boys and Girls di opis I... macam dalam gambar2 kat bawah nie...

Yang nie perasa black forest


Yang nie pulak perasa coklat


Sapa lambat x dapat tau... cepat rebut!!!


Kuih-muih dan buah-buahan untuk ditelan... anyway karipap pusing dia sedap sangat heheh

6 comments:

Olpicture said...

meriah sambutan hari lahir ke 24! tu belum lagi sambutan hari lahir ke 29! tentulah lagi meriah kan!!!

ogy said...

very the sambut besday besar2 an ha nanti bagi taulah uol nak kirim apa kt milan nanti.

hazel said...

Olpicture... untuk sambutan hari lahir I yang ke-29, akan dibuat di atas cruise boat menyusuri River Seine... berlatar belakangkan Menara Eiffel dan panorama kota Paris...

hazel said...

Ogy... hem nak kirim Kaka dari Milan... nanti uol bawak balik shuben hem tu naa...

"The single" said...

Hazel, pandai ko pilih cake :) taste ko memang WORLD class! he he

ogy said...

ko always sama taste ngan hem ko ambiklah lah cristiano ronaldah itu bagi lah kaka kt hem tapi....kaka laki orang kang very the memey pulak ahaksss