Monday, December 1, 2008

Trip to KCH - Shoppang!!

My trip ke KCH kali nie lebih seronok bukan sahaja sebab ada Mimi... tapi jugak sebab ada KB hem iaitu Maz+Rin=Nuyin... Dia nie memang hantu shopping... Lihat sahaja lah apa yang dibelinya on her first trip to Bumi Kenyalang nie... hehehe

Cik Maz berkonsep batik pose bersama paper bag yang cantik...

Charles & Keith ok... hehehe


Wah cantiknya beg Cik Maz... kaler nie grey sebenarnya... memang vogue... Jangan ada hantu beg yang pengsan bila membaca entry nie sudah la... x larat you...


Wah yang ini apa pula Cik Maz... Belikan utk hubby or utk diri sendiri? hehehe


Amboi cantiknya... utk Cik Abang ke? Harus la kena belikan something supaya dia x membebel sebab berbelanja sakan di KCH kan?... bribery has many faces uol... huhuhu
p/s: Terima kasih la kat Mimi yang bawak kitorang ke Spring, Kuching... and tak tau pun kat sini ada butik Charles & Keith... grand skall KCH... setaraf dengan Pavilion giteww... kalo BFF ikut sekali for sure dia akan meroyan dalam butik tu... hehehe

14 comments:

ejal said...

sonoknyer gi Kuching... borong yer!!!

hazel said...

ejal... trip to KCH this time seronok sebab ada geng yg satu kepala... kalo sorang2 memang bosan...

~Maz + Rin~ (",) said...

hahahahahhaha..

nape tgn hem nmpk putih mulus dlm gmbr..?? dan nape muka hem penuh skall mcm bulan penuh mengambang jer....??

shuben hem kata, kalau dh ensem pakai lak sunglasses gempaqs..bertambah meletup la uol..

thanks uol coz update ..xpyh la hem update dlm blog hem apa yg tlh diborong kt KCH...

Bjork, sure sentappppp....

ogy said...

benci benci aku sengsorang di sini x dpt bershopping ngan keybah jeles jelesnya uwahhhhhh

the cheeky wife said...

huwarghhhhh.....pingsan pingsan....lurve the colour and style....

hazel said...

Cik Maz berkonsep Batik... uol nampak kurus la bila berselindung di sebalik paper bag iteww...

Shuben uol tu over... tau la hensem... "ko kena jaga badan Maz, laki ko kan hensem..." hehehe

BFF uol x baca lagi kot entry nie... mesti dia sentapz uol pakai Charles & Keith...

hazel said...

Puan Pengarah... perlu ke sentapz dengan kami sedangkan uol bakal bershopping LV and Dior di Milan segala?

hazel said...

Cik Pah... toksah pingsan uol... nanti uol balik Malaysia boleh pegi butik tu ada kat Pavilion... design nyer very trendy and chic... harga affordable... tapi I am sure x lama lagi they will all jack up the price...

"The single" said...

hazel, hebat!!! pandai kau ambik foto ... aku paling suka the 1st foto ... the one with paperbag :)

hazel said...

Thanx Mimi

cutecarry said...

Wah.. beli beg tak bawak mak!
Sentap.
Aku pun ada juga satu beg charles and Keith. material rasanya sama dengan uols beli iaitu shiny patent leather tapi design lain.
Kalu mak ikut ari tu, harus wajib mak beli jugak kan.

hazel said...

Bjork... bukan x nak bawak uol... dah uol sibuk nak balik awal nak pegi KLIFF segala kan... kalo uol ikut kitorang... harus la uol memborong beg kat Charles & Keith tu...

cutecarry said...

Charles and keith ok, very affordable tapi kadang2 very the feminine in the world. Bukan taraf metrosexual lagi, girlie terus.

GUCCI ada sale sekarang.pi lah tengok-tengok, mana tau kalu ada yang berkenan.

Mak punya wordpress x leh nak upload pic. sentap betul. dah 2-3 hari tak update!

~Maz + Rin~ (",) said...

hahahhaha...

duk sibuk task force alih2...baca komen cik bjork sentap?? hahaha..uol, hem baru nak manja2 dgn donia designer handbeg / document beg ni...takat2 pegang dan cium2 bau kentut je selama ari ni...

mak dh berangan nak beli anya hindmarch..dh lama berangan..!!! tgk cik pah punyerr...sentappzzz tau!!!...

btw, bukan hem ngan cik hazel xmau bwk...uol la sibuk bjork nak ke KLIFF la, dinner la...harus la mak sopping kt spring KCH!!!...

hehehe...mak skang tgh angau ngan hero twilight...ptg ni nk ajak shuben mak pi kino/ mph kt kl..cari seme buku Stephanie Meyer...lazat skalll..bercinta ngan vampire...mak nak also kena gigit ngan vampire...hahhahahaha