Tuesday, December 23, 2008

Holiday Albums

You know Christmas is approaching when u see decorations at shopping malls and Christmas songs being played-to-death. I memang suka Christmas sebab shopping complex akan jadi cantik skall dengan Christmas trees and ornaments yang bergemerlapan... And on the entertainment side, setiap tahun ada jer artis yang akan buat album Christmas so that all Christmas songs akan kekal malar segar gitteww... macam lagu raya laa... Malar segar tu evergreen yer... And tahun nie I rasa surprised skall bila dapat tau Ruth Sahanaya buat album Christmas... walaupun I x beli tapi I rasa dia hebat sebab boleh buat album Christmas... dia agama apa ek? Well by the way nie adalah my collection of Holiday Albums... ada favourite songs dalam semua album and I love 'em all... so lastly Happy Holiday & Adeste Fideles uol!!!

Celine Dion - These Are Special Times
Favourite song : Christmas Eve
Josh Groban - Noel
Favourite song : The First Noel

Faith Hill - Joy To The World
Favourite song : Little Drummer Boy

Sarah McLachlan - Wintersong
Favourite song : Song For A Winter's Night


3 comments:

Nan said...

Lagu2 mcm ni kah dibeli nye? takpa2 Corey blue as long u minat ya cyg!

hazel said...

Cik Nan... you pun tau kan macamana citarasa I... heheh... ate tengah kelebet handfon baru ker? Syoknya boleh YM di mana2 sahaja... pasni x boleh la mengadu sunyi lagi kan?

"The single" said...

Wah Hazel! Nan tu bf uols ka??? Ok laa ... semog berbahagiaa...