Tuesday, December 16, 2008

Roti Adnan & Ayam Tandoorah!

Kali nie team Jalan-jalan Cari Makan Menternak Badan nak try Indian food plak... Bila makan di restoran mamak, I memang suka mengorder Roti Nan & Ayam Tandoorah... dah banyak juga kedai yang I try... tapi jarang jumper yang betul2 sedap... tapi ada satu restoran kat Desa Pandan nie memang sedap dia punya Roti Nan & Ayam Tandoorah... Restoran Hameedia namanya... so kepada sapa yang hantu Indian food, I recommend uol untuk try kat restoran nie... lihat sahaja lah pic di bawah... menyelerakan kan? Jom ikut saya...


3 comments:

"The single" said...

bila berbicara tentang "indian" nih, teringat kita pada sorang kawan kita yang kini berada di Bonn ... :)

hazel said...

bak kata Olpicture... kawan kita yang kat Bonn tu were from Southern India... huhuh

Nan said...

Alih2 jer roti adnan!!