Monday, December 15, 2008

Sushi Kong

Acara Jalan-jalan Cari Makan Menternak Badan minggu nie membawa saudara ke Restoran Sushi Kong... Maria Tunku Sabrah memang menggemari makanan Jepun... Saya berkesempatan untuk makan di restoran ini beberapa minggu yang lalu bersama Cik Seri in Diamond Ring... Birthday treat utk I katanya... terima kasih la Cik Seri naa... lepas nie belanja lagi tau sebab u baru naik pangkat kan? Dah jadi Pengarah lagi sekarang... tahniah la... Itu la orang kata berkat you duduk kat Jabatan tu... berbaloi la hasil titik peluh you tu... big boss pun sayang kat u... so lepas nie x payah sibuk2 nak mintak tukar tau...

Restoran Sushi Kong di The Mines...


Yang nie saya yang pesan... grilled dory fish with vege and rice... boleh tahan rasanya

Yang nie pulak jadi kegemaran Cik Seri... apa ntah namanya


Dan hidangan terakhir nie adalah hidangan favourite saya... baby octopussy...
very yummy!!!

Seperti biasa sebelum pulang, terimalah plak Jalan-jalan Cari Makan Menternak Badan sebagai tanda kami pernah berkunjung ke sini... Akhir kata tahniah dan terima kasih sekali lagi kepada Cik Seri... semoga bertambah rezeki Puan Pengarah yang baru... hehehe





13 comments:

Kay9009 said...

kelas sgt... jgn lupr blog kami

www.azzhar9009.wordpress.com

"The single" said...

Abg kita pun love sushi! but, kita, kurengg .... :)

hazel said...

Kak Yah... pastikan blog anda dipenuhi cerita2 dan gambar2 erotik... kalo setakat citer pasal anak demam, anak baru belajar bertatih atau husband outstation, i x baca yer...

hazel said...

Mimi... abg you Japanese ke? Ada macam Yutaka Takenouchi x?

Olpicture said...

me love sushi...

hazel said...

Olpicture... you memang sesuai duduk Jepun... patut nya u x payah balik Malaysia dah masa u celebrate hari raya kat sana tahun lepas...

the cheeky wife said...

try la kiku zakura kat midvalley...dekat ngan wayang tuh....rambang mata tgk menu and sgt sedap

"The single" said...

Hazel, abg kita Malaysia, but grad from Japan ... and other than sushi, he loves diving & me ... he he

hazel said...

Cik Pah... nanti kalo ada masa I try ok... anyway u dah balik Malaysia ke belum? I rasa macam nak kirim something la dari Australia...

hazel said...

Mimi... seronoknya ada abg yg leh dive in me... hehehe

cutecarry said...

Bolehlah sushi... kalu i really nak bite sikit2 and still going for slim food.. I go for sushi.. anything teriyaki!

UrbAnWiTch said...

sushi king tak sedap langsung..
pi makan kat KLCC la brader lagi sedap

seri said...

halloo..lamanya tak mengomen kat blog u ni..rindu banget..tapi perlukah mention nama jawatan yang takat gah aje tapi ntah aper2 tu..tak de maknanye uol..well, sushi sudah (walaupun u makan tak seberapa kan..) apa kata lepas puan pengarah kewangan kita balik dari milan kita pi chiangmai plak..pekena tom yam kung dia yang lazzzzaattt skall..of coz, my treat:-)so calling2 tau..