Monday, December 22, 2008

Restoran Bumbu Balah (Part 2)

Kat Restoran Bumbu Balah nie bukan sahaja acara makan... malah ada pulak acara bertukar-tukar hadiah... sempena birthday masing-masing yang semuanya dekat-dekat... termasuk la I nie...

Tengok la Cik Mimi dengan Cik Gorgeous begitu ceria bertukar-tukar hadiah yang mahal-mahal belaka


I pun dapat hadiah jugak ke? x sangka nye... yang ini datang dari Mimi... apa la agaknya yer...


Wah cantik skall packaging nyer... Christmas Gift kah? Thanx Santa...


Wah... Cik Mimi bagi I perfume and cleanser from The Body Shop... macam tau-tau jer perfume kita dah nak habis... nak beli yang baru x der plak dapat beg yang menarik


Dan akhir sekali... hadiah dari Cik Gorgeous... mana u tau I x beli lagi album nie walaupun I peminat fanatik Sarah McLachlan? Well thanx so much... I really appreciate it... tetap bagi cd kan sejak zaman DPA lagi hehehe

15 comments:

~Maz + Rin~ (",) said...

wahhhhhhhhh....

tetap maintain kasik2 adiah cd segala...huhuhuhu...
syioknyerr ada kwn mcm tu...ello gorjess...xmau tkr2 kasik adiah cd ke kt aku..?? xder sape ke nak kasi adiah kt aku..?? huhuhuhuhu...

btw, br2 ni beli cd mariah carey-greatest hits...pala dh ting tong xtau nak beli cd apa...last2 cd tu aku sapu beli.

Olpicture said...

maz+rin:
organise la b'day party ke makan2 ker...and stay connected la baru dapat hadiah... radar gojess tak sampai kalau tak propa on kewujudan uols...

hazel said...

Pn. Maz Berkonsep Batik... kalo nak hadiahkan cd kat uol kena la bagi lagu2 80-an... such as Wham, Belinda Carlisle, Duran Duran, M People kan? uol kan suka lagu2 macam tu...

hazel said...

Olpicture... we should this more often... tukar2 hadiah... tapi kena limit kan harga nya... unfair la kalo i bagi kat u jam tangan harga $300 tapi u bagi I pen harga $50 kan? Ooopps!

cutecarry said...

bestnya.. nanti kalu my birthday bagi hem beg original Gucci tote yek.. kita tukar2 hadiah hazel.. hem akan bagi u ols perfume Avon ok x? utk maz akan bagi bedak Zaitun and u ols bagi kat hem lite2 murs murs beg Charles and Keith.

Olpicture said...

betul jugak kan... kena limit... at least dapat la timbal balas, ni sorangggg jer dapat... yang lain hampeh tak dapat aper-aper...

hazel said...

Bjork... how about u bagi I return ticket to Paris, and I belikan u beg LV dari sana... fair and square right!

hazel said...

Olpicture... I tak tau nak bagi apa kat u... nak bagi kereta, u dah ada... nak bagi rumah pun u dah ada... tengok la nanti bila I ternampak benda yang I rasa u suka, I belikan untuk u...

Nan said...

Bagi hati leh tak ? hahaha

~Maz + Rin~ (",) said...

wahh...

okla gorjes...memandangkan kewujudan i ni mcm xmasuk radar uol..akan psti i exhibitkan diri ini xlama lagi...nntikan..kemunculan mak yg kiut ini..!!

hazel..aku ni xder la die hard 80's song sgt..cuma leh gak la layan...infact seme lagu aku layan...cuma bile kena mood die 80's maka 80's la berkumandang...kalau tetiba mood lagu campak2 drum segala..harusla kena sesuwaikan halwa telinga ku iteww.....uol bagi hem compilation ke..greatest hitz ke..hem tetap layann...

bjork..
beg charles n keith tu baru permulaan..nntikan lagi beg2 document mak yg lain...heheheh...

pokok pangkalnye...i idok la extreme kalau adiah tu semestinya cd lagu segala...apa2 pun xpe..tapi elok gak kalau dpt limit hrg adiah tu..fair n square laa..

hehehe..mcm ada satu makhluk tu dpt blazer segala..haaa...that shows something rite..??

mana la tau dh dpt jusa nnti kalau di kekalkan sistem tkr2 adiah ni..harusla makin lazat adiahnyerr...idak cik hazel berkonsepkan dokumen beg???!!!

"The single" said...

Hazel, it was good to see u again ... hope u like the gift... :)

hazel said...

Nan... x nak la hati... dah selalu masak hati... awat x bagi kote jer?

Cik Maz+Rin=Nuyin, tak sabar nak tunggu uol pencen... nanti hem nak buat video utk uol... hehehe

Mimi... It was good to see you too...

cutecarry said...

nak buat video waktu Maz bersara suruh orang lain buat.. tak larat nak bersengkang mata dengan eye bag bagai kan!

BTW, OMIGOD.. I look washed out rite during the meeting rite?
Will apply or put something on my eyebag and face.. hang tunggu next week berseri muka bagaikan muka Ekin kahwin dengan Mawi.. oppsss...

Tengok Ekin dok carry bag (Gucci Hysteria collection) dala beberapa hari be4 kahwin and hantaran dia pun Gucci Satchel.. harus hantaran hem pun kena ada Gucci macam tu!

hazel said...

Bjork... pasal hantaran Gucci tu... uol yang memberi ke uol yang membalas? heheh

cutecarry said...

haruslah menerima kan... hantaran2 bagai.. itu tak masuk duit hantaran lagi.. opps... nak lawan Ekin..