Sunday, November 30, 2008

Trip to KCH - Again!!!

Nama I terpilih utk ke KCH again... this time ada kursus 5S plak... Bagi uol yang tak tau... 5S stands for (sundal, sialan, sentap, skandal and seks) huh bosannya nak dtg KCH lagi x sampai sebulan 2 kali turun KCH... tapi nasib baik la ada kawan baru I... Mimi... heheh... Mimi mana? Mimi blogger tu... so I pun set la date and time dengan Mimi... sampai je airport... Mimi la yg jemput I... I memang kelaparan sebab kat dalam flight cuma dihidangkan pizza jer... one slice... harus la x kenyang... so Mimi bawak I pi makan Ayam Penyet yang jadi kegemarannya... lazat gak... Jom ikut kami, Jalan-jalan Cari Makan Menternak Badan...

Inilah Mimi... wajahnya begitu ceria di hadapan rezeki... (sebenarnya memang tengah lapar...hehehe)

Ayam penyet kegemaran Mimi... memang sedap... Jom makan

Air teh apa menatang ntah... belang2 warnanya... ada gula merah kat bawah tu... rasanya memang sedap...


Nantikan entry seterusnya... ada orang bershoppang sakan di KCH... x sia-sia hem bawak dia berjalan di Bumi Kenyalang nie... hehehe




4 comments:

ogy said...

uols jpam pun buat also kursus 5s tur 15-17 disember kt penang sambg ke mesyuarat pngarah negeri tapi i x dpt join sbb ada appointment ngan KAKA di Milan he he he (berlagak skall)

"The single" said...

hazel, air tu nama nya teh C special ... :) 3 layer .. kat bawah skali, 2nd layer susu, paling atas teh... ni favourite aku sebenarnya :)

hazel said...

Ogy... uol sungguh beruntung dan bertuah... masuk JPAM terus dapat pi kursus oversea... pastu boleh pulak menang award Hari Kualiti... tahun depan dapat AKC pulak... memang la rezeki uol... so x yah la nak bersedih2 lepas nie yer...

hazel said...

Mimi... terima kasih sebab belanja... murah rezeki uol... huhuh