Friday, November 7, 2008

Guess?

Well since my 24th birthday is just around the corner... rasanya I need to buy a birthday gift for myself... and I dah lama aim kat satu wrist watch Guess? nie... Cantik skall sebab bentuknya yang macam bracelet... x macam jam... rasanya Zuraini tau jam nie yang mana satu... hehehe... and guess what? my BFF aka Bjork in Bags ada something special for me... A 30% discount voucher on Guess? watches... Wawawah!!!! menarik tuh... so off we went to Guess? Boutique at Alamanda... and the rest is history... hehehe


The said 30% off Guess? discount voucher...


Hensem nye model kat paper bag tu...


The beautiful red box...


Voila!! Akhirnya... yang diidam2 kan selama ini... jam ala-ala bracelet... Happy 24th Birthday to me... huhuhu


The best part is... dapat free Guess? Tote Bag... lazzaattt nyer!!! Falsafah yang dipakai utk shopping kali ni: "If it's a good bargain, and about the thing u want so badly... don't think twice... just grab it..."


p/s: Thanx Bjork sebab bagi voucher tu kat I... anyway u pun dapat beli that Kensington with 40% discount kan... so worth it... it's so beautiful and chic... nasib baik i hasut u ambik... kalo x memang rugi... huhuhu


8 comments:

gambit said...

Jam nye memang lazat, tapi beg nya tak lazat. Lazat lagi makan kat secret recipe... (sambil terkenang-kenang offer kek beli 1 percuma 1).

hazel said...

Gambit... (it sounds like 'gangbang' to me)... tq sebab puji jam i cantik... pakai utk dinner2 jer uol... tak leh pakai buat basahan...

Beg tu memang kureng lazat sket... tapi dah org bagi free, amik jer la uol... nak beg yang cantik2 harus la kena bayar $600 pulak...

Hah bila nak belikan I birthday cake? uol suka beli birthday cake kan? my birthday is coming soon... huhuhu

Olpicture said...

cantik jam iteww uols! bila your birthday tu? ada buat birthday party tak?

Qirzah said...

Well, considering it's y our bday coming soon, my only good act of the day is to say: you dont look a day below 24, my dear.

That is all.
(ala-ala Miranda dalam The Devil Wears Pranda)

Olpicture said...

i pun akan membeli s'thing for my birthday... beginilah orang yang kurang kasih sayang... terpaksa beli sendirik hadiah b'day... huhu..

i ingat lagi u kasi CD siti kat i masa DPA for b'day... thank you...

hazel said...

Olpicture... the birthday is on Sunday... the bash will be held on Star Cruise Virgo... November 15, 2008 at 11 pm... everyone is invited...

I bagi u cd Siti album apa ek? x ingat laa...

hazel said...

Qirzah... thanx for your comment... I take that as a compliment...

cutecarry said...

Wah.. gitu.. bergaya dengan bag lah..nak shopping sama lagi? Boleh kita saling hasut menghasut
anyway my latest bag is Charles and Keith. ramai orang kata ia amat meletup.
Dah letak dalam entry kat

www.cutecarry.wordpress.com