Wednesday, November 12, 2008

Trip to LGK (Part 2)

Kalo pegi LGK memang x sah kalo x membeli coklat... so in this 2nd part uol enjoy la tengok gambar2 coklat yang bertimbun2... kepada sapa yang hem bagi coklat, makan la ye... kepada yang x dapat nak bagi... sorry la uol... lagipun coklat LGK sama je rasanya macam coklat di Malaysia... so no hal la uol.

Yang nie kat Haji Ismail Group (HIG)


Bapak banyak nye Ferrero Rocher... berduyun2 orang membeli nak buat hantaran kahwin... meluat la!


Coklat Mars pun ada... Mars nie pun ada buat ice cream gak... sedap skall


Belgian coklat... Guylian segala... kat HIG gak


Coklat duit2... very famous when we were kids (which was about 10 years ago... hehe)

5 comments:

anaidrun said...

sakans uollsssss

"The single" said...

hazel, nanti bawak la coklat bila kau dtg kch nanti yek!

hazel said...

Di...

Sakan la jugak... macam Pasaraya Sakan kat Alor Setar tu... (sapa2 budak UUM tentu tahu kedai tu...heheh...) anyway aku jumpe Rosmashilah dengan Zuasma kat HIG tu... tengah menyopping also...

hazel said...

Mimi... dah habis la uol coklat Langkawah... aku belikan ko kucing coklat jer la... nak x?

"The single" said...

hazel, ok la, apa2 je ... aku nih tak demanding .. :)