Wednesday, November 26, 2008

Trip to LGK (Final Part) - Shoppang!

Ramai pulak yang tanya apa yg I beli di Langkawah... Selain daripada coklat2 cinta... ada la gak beli kristal and periuk... so tengok la gambar2 kat bawah nie... and one more thing... kalo dah tengok tu bagi la komen... so that I know uol baca blog I nie... so lagi la I bersemangat nak update my blog... tidak la I rasa macam syok sendiri jer buat entry2 nie...

A Crystal Vase... minat sangat sebab cantik... and harga pun ok... angkat-letak, angkat-letak... angkat jer laa... my brother kata macam trofi FA Cup jer...

Bekas gula-gula yang cantik skall also... dah letak kat opis... buat letak coklat... ada orang datang melawat I... makan coklat sebakul lagi... siapa ntah? heheh don't get cranky dear...

Ni la yang diborong... termasuk la Caserole Borcam tu... beli dengan Azie... suka skall kami... berbaloi sangat... x gitu Azie??

Yang nie 7-pc stainless steel cookware set... memang la bukan jenama La Gourmet or Tefal... tapi harganya RM90.00 jer... and the steel tu quite tebal la gak... so amik jer laa... hehe

Inilah hasilnya 4 hari di Langkawah... nasib baik la ada pembantu yang nak tolong bawak naik flight... tak sia-sia melancong bersama adik-beradik... hehehe...
p/s: Thanx Azie sebab jadi rakan shopping I kat Langkawah... walaupun perut u memboyot tetap kita gigih menyopping sampai malam2... puas hati kan uol?


8 comments:

the cheeky wife said...

apsal ko tak shopping corelle corningware semua tuh...langkawi kan murah

anaidrun said...

ah jeles diriku!

Olpicture said...

banyak nyer shopping!!! tak larat lah lagi nak angkut kitchenware... nak keep pun takde tempat...

ogy said...

pasunya mcm Trofi FA CUP ha ha ha lucu uols

Olpicture said...

hazel! hazel! you follow la blog i... i pun tak nak syok sendiri jugak!

hazel said...

Cik Pah... malas nak shopping corelle sebab berat x larat nak bawak... haritu aku pegi Metrojaya jumpe design yg sama... better beli kat KL je uol...

Di... jangan la jeles... uol buat la program ke Langkawi... tapi jangan pegi time cuti sekolah... harus la semuanya cekik darah... they jack up the price...

hazel said...

Olpicture... nanti bila banglo u tu siap... leh la u sambung aktiviti shopping kitchenware yer...

Ogy... tahniah atas kemenangan bergaya merangkul mahkota ketiga Anugerah Pengurusan Kewangan... lepas nie mesti uol dapat pegi kursus kat Manchester pulak...

~Maz + Rin~ (",) said...

sebakul..??

cranky..???

no, no, no...

i xterasa uol...sebaliknyer bangga...uol pun ptt bangga...hem dtg opis uol memperabiskan cekelet uol..heheheheh..lazatttt