Sunday, November 16, 2008

Happy 24th B'day Hazel!!!

Well it's my 24th Birthday today... and I wonder adakah bila umur dah meningkat nie masih lagi ada insan-insan yang sudi memberikan hadiah hari jadi... hehehe... this one below datangnya daripada my best friend Hani MJ... Let's see what he got for me... huhuhu

Ooo Padini Concept Store la uol... I wonder apakah isi di dalamnya...


Wah... macam suit jer... hurmm teruja laa...


Wah!!! A grey jacket... cantik skall!!!!


Thank you so much Hani MJ sebab belikan jacket yang muat2 badan I jer... and mahal skall... rasanya I pun x mampu nak beli jacket semahal itteww... I love it so much... esok nak pakai laa... ada meeting... leh melaram... huhuhu



16 comments:

Olpicture said...

wah tahniah uols kerana mempunyai kawan yang menghargai you yang sememangnyer berharga... set a date lah kita luncheon together2! my treat...

~Maz + Rin~ (",) said...

tahniah uol...bday yg ke 24 katanyer..?? heheheh... i ur dreams uol..in ur dreams...wahh, hani mj kasi adiah gempakss... that's what frens are for la...hehehe...him mampu wish aje la...heheheh...

anaidrun said...

happy 24th birthday u ollss (bukan kah kita stau batch di UUM u olss)

hazel said...

Olpicture... ok nanti kita set a date lunch sama2 and have a girl talk ok...

Maz+Rin=Nuyin... Terima kasih uol wish kat hem... next year hem wish kat uol ok...

Di... Thanx also kat uol... yup kita satu batch kat UUM... tapi satu batch x semestinya sama umur uol...

Olpicture said...

kena bagitau you pakai apa masa kuar tu... takut i pun pakai the same suit yang present you tu... cuma i kena beli sendirik jer... he he..

gambit said...

Hazel, berapa pun umur ngko, wish ko hhappy b'day la jugak.

"The single" said...

happy birthday hazel! aku hadiahkan doa untuk kau .... semoga pjg umur, murah rejeki & cepat bertemu jodoh ... :)

hazel said...

Olpicture... u pun ada jacket yang sama? what size?

Gambit... Thanx for the wish uol!!

Mimi... Jumpe di KCH nanti!

Olpicture said...

saiz L?

ogy said...

happy birthday dear, nanti i beli hadiah uol dari milan yer opsss. soalan cepumas bila nak mendirikan rumahtangga. tn hanip pun dah nak kahwin tau.

"The single" said...

hazel, aku menghuting hari nak jumpa kau!

hazel said...

Ogy... x sabar rasanya nak menunggu hadiah dari Milan... mesti mahal kan? X leh nak bayang laa...

Mimi... sure ke nak jumpe I nie? segan laa...

"The single" said...

hazel, nape pulak segan .. kau cantek ... dan aku percaya, kau takde yang kurang ... fyi, aku kat sini, takdak kawan, so, aku OK je ... kau lama ke kat kch?? kau pujuk la amin ikut kau ...

Olpicture said...

To Big Momma: Mommy! Mommy! Mommy! you plan date ngan Hazel kan! Mommy! Mommy! nak ikut!

kenapa kena pujuk mommy? tak penah pun merajuk?

"The single" said...

honey, bukan pujuk sebab u merajuk .. pujuk means to influence u to come along to kch.

hazel, i'm sure u can do that for me ...

hazel said...

Mimi... nanti aku confirm tarikh lawatan aku tu yer... sekarang nie x leh confirm sebab x kuar surat lagi...

Olpicture... nak ke melancong ke KCH nie? u bayar la tambang flight... tido bilik I... Don't worry I x mengangkut... KCH is a tough call...