Wednesday, November 19, 2008

Trip to LGK (Part 3)

Tak habis lagi cerita pasal trip ke Langkawah... satu lagi benda yg famous kat sini adalah kristal... I memang minat kristal2 Langkawah nie... sebab harganya murah sikit banding dengan KL... so tengok2 la pic2 yang diambil semasa acara tawaf di Haji Ismail Group (HIG), Kedai Ram's and Idaman Surah... semuanya kedai2 yang famous kat Pekan Kuah nie...

Nie kat Idaman Surah... macam2 design... cantik2... tapi camner la nak membawak nyer... harus x cukup tangan...



Ketiga-tiga pic nie diambil di Kedai Ram's... cantik2 sungguh gubahan kristal Swarovski segala... harganya semua ribu riban... idok la sampai tahap I lagi utk membeli... tunggu la nanti I confirm 'C' dalam 3-4 tahun lagi... hehehe

9 comments:

~ayoi~ said...

Waahhhh... very the exclusive. Nampak luxury sangat all the crystals. I pun nak jadi C mcm you jugak la mcm ni.

gambit said...

Hazel, sesuai uols untuk rumah baru. Glittering lip-lap lip-lap rumah ngko nanti. Bila dah jadi Jui'C' nanti, jangan lupa lak kengkawan. hehehe

hazel said...

Ayoi... all the crystals memang ler cantik2... cuma x mampu je nak membeli nye... semua ribu riban... anyway u pun leh gak jadi C... nanti u habis buat master tu, balik Malaysia terus confirm C and dapat memangku B... hehehe

hazel said...

Gambit... nanti datang la rumah baru I yg penuh dengan lip lap lip lap... kalo I naik C, I x akan lupakan kengkawan cuma takut kengkawan jer yang lupakan i sebab masa tu masing2 dah sibuk berebut nak naik A...

"The single" said...

hazel, orang cantek macam u, taste pun WORLD class ... :)

hazel said...

Mimi... sebab I cantek sangat tu x der sapa berani nak dekat... ni yang jadi andalusia ni...

"The single" said...

hazel, sabar laa ... ada tu.. its just a matter of time! percaya laaa

hazel said...

Mimi... tq sebab beri kata2 semangat kepada diriku ini...

~Maz + Rin~ (",) said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh

C kah uol..??? tantek skall crystal tu uol..rugi hem xikut..kalu idak..excess baggage la gamaknyer....

segan la nak Kay Bee ngan uol..ye la dh naik C segala..hem 48 ni pun xconfirm2 lagi...aduhhsss