Thursday, October 1, 2009

Ada Apa Dengan Perfume

Kak Maria nie dah lama x membeli perfume... so time tengah sale haritu merasa la sambar sebotol... nak beli perfume nie kena berhati-hati... kadang2 kat shopping complex yang besar2 pun boleh jual yang fake punya... tapi yang Kak Maria beli nie confirm original... hehehe

Perfume apakah yang dalam bungkusan itu?
Davidoff Cool Water Wave for Woman...

Dah lama teringin nak pakai nie... wangi skall di Malaysia... sesuai dengan akak...

Pegang la prinsip akak dalam membeli perfume... "the smell u can learn to love, but the free gift you don't always get"...

Cantik skall beg nie... boleh buat overnighter, boleh buat sling bag... and boleh buat travel ke oversea also... hehehe

10 comments:

Olpicture said...

wah kak Maria... boleh la nak pinjam bag chantek akak tu buat balik kampung.

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...

Heh beg tu akak nak buat travel oversea lah... uol x layak pakai beg percuma beli perfume camtu... uol cuma layak beli beg LV jer kat Starhill... hehehe

gambit said...

Kak Maria, kenapa tak beli Davidoff yang terbaru "Hot Water"? Mesti Kak Maria bertambah hot nanti...

Kak Maria said...

Cik Gambit...

Adakah Davidoff "Hot Water"??? X pernah pulak Kak Maria dengar... kalau hot water tu baik la Kak Maria jerang air jer... bila dah panas, siram kat badan... hehehe

Niz said...

I love the scents from Davidoff, too! So fresh gitu... hehe! Tapi I peminat setia Calvin Klein... :P

Kak Maria said...

Niz...

Bagi akak, Calvin Klein's scent can be very boring... balik2 bau ala-ala lemon tu... sama jer

gambit said...

kak maria, memang ada la. satu-satunya perfume Davidoff yang box dia kaler merah. So hot, and sexy.

kalau ala-ala menyiram selepas bersiram, harus la sepanjang hari nampak hot. (jangan naik hot, udah le).

p/s: sayang tak terbeli hari tu, cuma dapat beli Calvin Klein "ckFree" saje...oh ya, yang ini tiada bau lemon. hehe

Kak Maria said...

Cik Gambit...

Akak x perasan ada Davidoff colour merah tu... ada free gift x? hehe... kalao dapat beg yang cantik lazat jugak...

Akak suka membeli macam2 brand perfume... x semestinya stick to one brand saja

gambit said...

Memang ada free gift beg tapi sejibik macam beg yang kak maria dapat tu. ye la, dah jenama pun sama, Davidoff.

Kak Maria said...

Cik Gambit...

Davidoff ada keluar beg cantik2 sebagai free gift perfume dia... Haritu Davidoff Adventure ada bagi free gift travelling bag cantik tapi akak x beli... bila time nak beli dah habis pulak beg tu...