Monday, October 5, 2009

Selamat Pengantin Baru!

Kak Maria nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada KB akak iaitu Shahir Latif yang telah melangsungkan perkahwinan dengan Puteri Nelly Zeeta binti Razali pada 3 Oktober yang lalu... KB akak nie sekarang tengah seronok kerja kat Makkah... and wife nya pun akan duduk Makkah also tak lama lagi... balik Malaysia nanti berhijab segala la uol... ala-ala muslimah sejati gitu... dah x boleh havoc2 naa... hehehe
Pasangan Raja Sehari... cantik skall warna kuning macam sultan-sultan gitteww...


Artis undangan Kak Maria untuk acara nie... bergambar dengan pengantin nie nak amik berkat ke Cik Riri?... Nanti kalau uol jadi pengantin, akak akan menari poco-poco time uol tengah makan beradap... harus pengsan orang kampung uol tengok Kak Maria Tunku Sabrah menari... hehehe

13 comments:

rambomadonna said...

Harus akak jadi instructor nyer kalau kak Maria nak menari poco-poco time kenduri kawin. Baru kelasss ...

riri said...

ayo ambik berkat la sangat hehehe

~Maz + Rin~ (",) said...

tahniah kak maria..smpi ke sungai besar uolz kan... kelazzzzzzz.... kalau kak maria amik berkat sama ngan cik riri...katakan ate kalau turn kak maria ngan cik riri kawen nnti..ahkak akan wat pool dance kt depan meja kawen uolzz..siap ada strip tease lagi nok...hahahhaha

Olpicture said...

My Biological clock is ticking bila tengok wedding2 ni...

Kak Maria said...

Cik Jaime...

Akak teringat acara poco-poco masa Batang Tutuh Nonok (BTN)... lazat skall!! Nanti kalau ada acara poco-poco lagi, uol berpasangan dengan akak ok...

Kak Maria said...

Cik Riri...

Apa salahnya amik berkat kan... ala uol pun dah 3 kali kecewa bercinta kan... pasni x payah bercinta... terus kahwin jer

Kak Maria said...

Pn Maz Berkonsep Batik...

Aiyoo akak x sanggup tengok uol nak striptease kat depan meja kawen akak... tapi kalau laki uol yang nak wat pool dance akak ok jer... ooppsss!!

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...

Biological clock akak is ticking also... but at this age it's more like a TIME BOMB instead of biological clock... hahaha

riri said...

ayo Kak Maria tetap mengira kan berapa kali mek putus cinta..always tau...
Pn.Maz,ape kata kalau hubby u jer yg striptease je huhuhu

Kak Maria said...

Cik Riri...

Eh betul ke kiraan akak tu? Akak ingatkan salah... ooppss! Kalau laki Pn. Maz x dapat nak striptease... anak dia pun x per la... si nonoi tu... lucu!

Shahir said...

Kak Maria,

I dan isteri nak mengucapkan jutaan terima kasih coz datang majlis kami yang tak seberapa iteww. Sampai gak kak maria ke Sungai Besar tempat tumpah darah I. Semoga kak maria dan Riri kenyang makan dan terhibur dgn tarian melayu + Poco2 pada hari tuh. he he he

Nan said...

Kak Maria bila lagi asyik sunyi je ikut la jejak KB kak maria tu???

Berkawan dan bersms bukan main lagi habuk pun tarak??

bonbon said...
This comment has been removed by the author.