Monday, October 5, 2009

JJCM-MB Theobrama Chocolate Lounge

Dah lama sangat rasanya Kak Maria x buat acara JJCM-MB... so merasa la kita bersiaran dari Theobrama Chocolate Lounge yang letaknya di Pavillion Bukit Bintang... bersama Cik Hani MJ, artis jemputan Kak Maria yang dah hampir sama tarafnya dengan maskot JJCM-MB iaitu Pn. Maz Berkonsep Batik... hehehe

Jelit skall artis undangan Kak Maria nie... ada sapa2 yang berkenan kah?

Menu pilihan Kak Maria... spaghetti apa nama ntah... x sedap uol! Tawar hebeh... akak terpaksa mintak garam dari chef dia...

Pilihan Cik Hani MJ... spaghetti also... x sedap jugak... nasib baik la boleh telan... tu pun seksa nak menghabiskannya

Set yang kami pilih comes with cappucino... cantik skall corak kat atas buih tu... macam deepavali punya decoration pun ada...

And last sekali... vanilla ice-cream... so-so ajer rasa dia... ice-cream murahan punya... bukan la premium ice-cream yang macam akak suka makan... so kesimpulannya makan kat sini x sedap uol... so x payah la uol try... better kita makan ayam penyet nak? Ooppss!!

8 comments:

rambomadonna said...

nama ada chocolate, takde pun chocolatenyer except for the hiasan atas chocolate and cappucino.

Kak Maria said...

Cik Jaime...

Kedai nie ada jual chocolate also... cantik2 kat dalam display counter... tapi akak x amik gambar laa... ala-ala chocolaterie gitu

gambit said...

mesti chocolate dia tak sedap gak.

Kak Maria said...

Cik Gambit...

Akak pun x tau rasa coklat dia camner... tapi ada coklat kaler biru, oren, hijau, merah... nak makan pun rasa takut...

riri said...

tapi lazat la for lepak2 minum sambil mengumpat hahaha

Kak Maria said...

Cik Riri...

Next time kita lepak2 lagi kat area situ naa... baru class sikit... sambil minum martini... heheh

Olpicture said...

Agaknyer lagi sedap pasta yang difeature kan dalam blog "lonely in gorgeous" tu... eh! eh! tertulis nama blog sendiri pulak...

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...

Pasta dalam blog uol tu memang sedap... tapi itu kata uol lah kan... kata orang lain x tau lagi sebab so far x der sapa yang pernah merasanya... masak masuk tekak sendiri jer...