Sunday, October 11, 2009

Manjakan Diri di Spa-Q

X habis lagi akak bersiaran dari Langkawah... apa kata dah alang-alang duk kat hotel tu kita manjakan diri kita dengan urutan dan spa segala... jom ikut Kak Maria dan artis jemputan...


Pn. Maz Berkonsep Batik bergambar di depan pintu spa... sapa dapat urut Pn. Maz nie sedap la... x rasa tulang pun... isi jer... hehehe jangan marah naa Pn. Maz


Akak kagum dengan spa nie... cantik and bersih skall di Malaysia... exclusive la katakan


Ha yang nie tempat mengurut kaki... ala-ala kat Bangkok gitewww... hehehe


Kat sini la tempat kita diurut dan dibuat treatment batu gempa bumi, abu gunung berapi segala... gambar masa diurut censored tau... hehehe...


Wah lazat skall ada bath-tub... lepas mengurut boleh la berendam air susu segala kan... teringat kat sorang kawan Kak Maria masa belajar dulu, mandi susu untuk mencantikkan diri... ala-ala Cleopatra giteww... hahaha

8 comments:

~Maz + Rin~ (",) said...

hahahhaha..lazat skal kak long indon tu ngurut mak nokk...very the berangin atas dan bawah...tapi pengalaman mak meras gok spa kt awana kijal lagi best berbanding awanah portoh malaih ini....

but apa2 pun mak very the takut skal masuk spa itew sorang2...nasib baik ada cik nonah meneman...hehehehhehe....lain kali wat lagi naa...

btw, kak maria ada pengalaman menarik kah di Taman Sari Royal Heritage Spa iteww..??

Kak Maria said...

Pn Maz Berkonsep Batik...

Mesti minah Indon tu x tahan bau kentut uol kan? Yer la uol kan banyak skall angin... merasa la nanti Kak Maria nak cucuk perut uol dengan jarum... mesti pastu kempis sebab banyak angin dah kuar... hehehe

Alah uol nie very the penakut skall! Padahal spa tu terang benderang havoc skall... apa yang nak ditakutkan ntah? Uol sesuai berkawan dengan rambut merah... hehehe

Perlukah tanya Kak Maria ada pengalaman menarik ker idok? Kalau ada pengalaman menarik mesti uol orang kedua yang tau... selepas tukang urut tu... hehehe

a.z.z.a.y.d said...

mmg akan terkents ke kalau urut kat spa..hua hua hua..lawak baca coretan cik mas berkonsep batik...

~Maz + Rin~ (",) said...

azzayd:

uolz...mak ni very the byk skal angin di mesia..1 bdn ni kalau ditonyoh2..mau je kuar angin atas dan bawak...mak tahan nok eberi taim nak ter kents...ye la..ngamuk minah urut tu nnti..mak pelik la..xde ke sesape yg sama mcm mak..bile diurut2 ter kents? mak havoc skal menahan tapi xberjaya nok...kents aje la..dh byr kann..hehehehehhe

Kak Maria said...

Cik Aina...

Kentut atau tidak ianya bergantung kepada berapa banyak angin yang ada dalam badan uol... kalau badan uol macam belon, harus banyak skall angin yang akan keluar, tapi kalau badan uol macam papan jer, memang la x kan ada angin yg berhembus... hehehe

Kak Maria said...

Pn. Maz...

Kesiannya minah Indon tu... mesti dia menyesal jadi tukang urut... sebab kena cium bau kentut uol jer... kalau satu hari ada 10 orang yang macam uol? x ke mabuk dia dengan bau kentut... nasib baik uol x makan telur rebus haritu... kalau x mesti minah Indon tu pengsan!

Nan said...

Kak Maria tak puas ker urut kat KL? motip nak urut kat langkawah??

Kak Maria said...

Cik Nan...

Nak mengurut kat KL takut kena serbu pulak... saja jer nak try urut kat Langkawah... hehehe... bila ntah cik nan nak pi mengurut lagi di KL?