Monday, October 5, 2009

Sarah Palin's Look

Kak Maria suka sangat dengan penampilan Sarah Palin (former Republican's Vice President candidate)... She redefines glasses and makes them look hot and sexy... Although some people might call her dumb or airhead, but to me she's got something... and I won't be surprised if she is elected as the next Republican's presidential candidate)... and Kak Maria dah lama nak try glasses... even though ada KB Kak Maria yang kata akak nie gatai la, x rabun nak rabun la... tapi akak tetap nak try jugak


Mukanya macam pelakon lucah yang nakal... ala-ala story cikgu pompuan main dengan student gitteww... hehehe

Apa kah nak dibuat di Kimpoh-Doh nie lagi Kak Maria?

Amboi cantik-cantiknya glasses... semuanya harga berdentam dentum... Mampukah Kak Maria?

Sambar jugak kah? Merasa New Balance ada discount uol...

Ahh... cantik laa... akak suka... merasa akak nak jadi macam Sarah Palin pulak lepas nie... hehehe

8 comments:

riri said...

kak maria mmg ada fantasi main cikgu-cikgu kan ahaks..so bole la dah ada spek tu ha heheheh

a.z.z.a.y.d said...

Sarah Palin ni Gabenor Alaska..now dah letak jawatan pun daripada post Gabenor tu...so tak tau laa mcm mana future dia dalam politik sekarang..but personally, i like her,very well read and affluent when speaking..ala2 Rafidah Aziz yg canteq gitteww...ahaks

Olpicture said...

do you mean Rafidah Aziz tak Chantek? gtew hakaaaaaakkkkk!

Kak Maria said...

Cik Riri...

Macamana uol boleh tau fantasy akak hah? Adakah fantasi akak sama macam fantasy Sir Rizalogy? Atau pun adakah akak sesuai menjadi cikgu yang garang macam En. Azi? Oopps!

Kak Maria said...

Cik Aina...

It is rumoured that she stepped down from the post of Alaskan Governor to prepare herself as the next Republican's presidential candidate and challenging President Obama... I think she's got potential no matter what people might say about her... all she needs is a good campaign camp!

Rafidah Aziz yang canteq kah? hahaha statement uol!

Kak Maria said...

Cik Gorgeous...

Sebut pasal Rafidah Aziz, teringat time dia chair Mesyuarat Wanita UMNO... tetap la letak Quran kat atas meja kan? Motif? nak tunjuk alim kah? tapi tetap x bertudung time chair meeting tu padahal Quran ada kat depan mata... propa sangat!

riri said...

Kak Maria lebih seswai jadi cikgu garang mcm En.Azi hehehehe79

Kak Maria said...

Cik Riri...

Tu la akak menyesal pulak x jadi cikgu... Kalau akak jadi cikgu mesti akak jadi cikgu favorite kat sekolah... macam Sir Rizalogy tu... hehehe... akak nak ajar tarian poco-poco kat student2 akak...