Thursday, October 15, 2009

Ada Apa Dengan Luminarc

Luminarc oh Luminarc! Kak Maria memang minat brand Luminarc sebab designnya yang cantik-cantik and nampak elegant... so dah ada kat Langkawah nie, adakah Kak Maria akan menambah koleksi Luminarc sedia ada? Oh tidak... akak bagi turn kat Pn. Maz Berkonsep Batik pulak this time... Pn. Maz, it's your time to shine

Banyak pinggan mangkuk... semuanya menggamit2... hehehe


Akak suka design nie... cantik sangat bunga nya kecik2 sesuai sangat dengan orang kimpoh macam akak and... ooppss sorry naa Pn. Maz... hehehe

Paling akak suka pinggan nya berbiku-biku... ada la style sket... idok la rata jer...

Ambik Pn. Maz jangan x ambik... Dah! cukup! 10 tahun x leh pi Langkawah naa

Ni bersama KB kitorang jugak Nazrul... Amboi happy nyer Pn. Maz dapat pinggan baru... x sabar nak makan kat rumah Pn. Maz, mesti masakan dia bertambah sedap bila dihidangkan dalam pinggan yang cantik tu... hehehe

2 comments:

~Maz + Rin~ (",) said...

kak maria...
shuben mak suker ngan design bunga2 cinta yang kecik2 itew...cume die komen..balik ari tu nmpk berkoyan2 kotaknyer..alih2 bile bukak ala hai skit je pinggan nye..terus la mak lazer..haaa...nak ke beli pinggan noritake yg hrg 20k itew..terus akak ko ni ke lahar...'u ni asik branded2 stuff je...pe nak jd u ni..??'

akak ko sentap nokk...tapi kan kalau akak beli yang 46 pieces yang brand idaman surah itew...harus la ngamuk shuben mak 2 ari 2 mlm..hahahahahha....

mak rasa mak nak beli corelle lak nnti...kali ni mak nak beli yg square...hahahhaha...amcm kak maria..?? join x akak nnti..??

Kak Maria said...

Pn. Maz...

Merasa uol beli jer Noritake RM20K itteww... nak tgk apa reaksi suami uol... hehehe

46 pieces brand Idaman Surah tu lebih cantik dan class dari Noritake itteww... rasa macam nak beli jer kan nok?

Mak x minat pinggan square yang berbunga-bunga nok... x sesuai untuk makan nasik... kalau makan western sesuai la kot... tapi x nak yang berbunga-bunga... cari yang plain jer... brand Luminarc ada... hehehe