Thursday, July 2, 2009

One of the Boys

Akak tau dia nie akan kuar gak dengan album special edition... memang dah lama akak tunggu... Katy Perry nie jelit la... lagu2 dalam album nie pun sedap... Ada lagu2 popular dia macam "I Kissed A Girl" (mengingatkan Kak Maria kat KB akak... siapakah ittew biar lah rahsia heheh), "Ur so Gay (tajuk very the... harus la kat Malaysia tak leh kuar kat radio... as in Afghanistan), "Hot and Cold" (very catchy music dia)... special edition nie dibuat dalam format cdextra dan ada 2 bonus tracks dengan 3 music video... Kak Maria suka sangat dengan lagu "Thinking of You"... ala2 terkena dengan kisah hidup akak... gitteww!!

Suka cover nie very the oriental motive... nak target Asian market la tu kan... macam la akak tak tau...


Inlay pun cantik also... gambar buah2 an... very the sexy uol...

8 comments:

a.z.z.a.y.d said...

erk naper mak x kenal dia ni ?

Olpicture said...

hah! akak tak kenal dia ni... ni jiran kak maria dulu masa rumah dia kat slump area... he he

z.a.i.r.e.e.n said...

aku pun x kenal beb, tapi lagu 'i kissed a girl' first time mak dengar masa p karaoke ari tu, chi nyanyi. not bad la...

hazel said...

Cik Aina...

Uol x kenal dia ke? Tak guna uol duduk You-Ass-Hole... better uol duduk Malaysia jer... tempat uol kat Upper Manhattan tu bagi kat akak yer... hehehe

hazel said...

Cik Gorgeous...

Ni bukan jiran akak kat slumdog... jiran Kak Maria masa kat slumdog dulu ialah Pn. Maz Berkonsep Batik... dia pun ada kena mengena dengan lagu Katy Perry nie... heheh

hazel said...

Cik Zaireen...

Chi kawan uol tu lessi also kah? sebab lagi I Kissed A Girl tu lagu lessi...

Olpicture said...

giat kak maria beli cd original sekarang ni sejak jadi 48, ingat dulu zaman baru2 nak naik... kecam produk original... setia dengan kedai cd kat JB! muahahhaha

hazel said...

Cik Gorgeous...

Bukan akak kecam cd pirate... kalo cd pirate leh buat enhanced cd, cdextra or double cd pun akak akan beli jugak cd pirate.