Monday, July 27, 2009

Police Watch Me

Masa berjalan dengan Pn. Maz Berkonsep Batik kat Alamanda... Kitorang lalu kat City Chain and terpandang la longgokan jam jenama Police nie... hehehe... Well lately Kak Maria memang rapat dengan jenama nie... actually with one particular police officer for sure... .. kalau yang dah tau tu paham paham sendiri naa... Lagu yang sesuai untuk kisah nie adalah "Pengorbanan" by Sharifah Aini... (sob sob)

Banyak nya jam... adakah yang berkenan di hati akak?



Jeng jeng jeng...

Secara rasminya maka leburlah azam Kak Maria untuk tidak membeli jam tangan tahun nie...


Cantik skall kotak nya... I like...

Ahh... One thing I like about black leather strap is it's so sexy... "i feel so sexy wearing this... wearing only this"... heheh
Lepas nie nak tunggu Pn. Maz Berkonsep Batik membeli jam Seiko yang cantik skall!!!

10 comments:

riri said...

wah chanteknye jam terbar Kak Maria....

hazel said...

Thanx Cik Riri... nantikan kemunculan jam itteww di Desa Pandan naa...

Olpicture said...

Chantek nyer jam itew... masuk dengan tangan Kak Maria yang gebus itew... dah berapa dah jam Kak Maria sekarang, harus lah menukar jam bagaikan menukar pasangan...ops!

hazel said...

Cik Gorgeous...

Cantik uol jam itteww akak suka... idak la banyak jam tangan akak... ada la tujuh lapan utas jer...

Ala akak beli jam harga murah jer uol... x macam uol... kalau nak dibuat comparison... uol beli seutas jam tangan serupa macam akak beli sepuluh utas jam... oopss!!

p/s: Always tau cakap akak suka tukar pasangan... marah abang akak...

Olpicture said...

alah membeli bisa memakai kak Maria... sebab akak Maria selalu bertukar pasangan harus juga bertukar utasan jam silih berganti... bukan macam i yang "lonely in gorgeous" ini, kerana tiada siapa untuk dicintai... bercinta dengan Jam yang satu itew sajer...

ps: tak pernah pula buat entry pasal jam yang satu itew kan?

hazel said...

Cik Gorgeous...

Idak la akak bertukar2 pasangan dah sejak duduk di Hollywood Hills nie... semedangnya Melawan Kesepian dan menopaus...

Hah merasa la buat entry khas pasal jam tangan uol yang grand and mahal skall itteww... mesti ramai yang admire jam uol... ibarat memakai seketul emas di atas lengan... hehehe

Olpicture said...

kerana haram untuk memakai emas seketul di tangan itew lah sebab nyer beli jam2 yang boleh dipakai seketul seketul kan? dah basi dah jam itew... cik tunjuk kotak dan paperbag jer masa melangkah dari Milan itew... bentuk dan rupanyer pun kak Maria dah tau pun, so, cukup jer lah kan...

hazel said...

Cik Gorgeous...

Kalau setakat Kak Maria jer yang tau x guna la uol... kena publish for the eyes of the world to see...

Mana la tau kan kot kot Anna Wintour baca blog uol nie... hah merasa la muka uol masuk kat centerfold Vogue sambil memakai jam tangan itteww...

a.z.z.a.y.d said...

wah wah sure meletopah jam tangan cik gorgeous ittew kan..

Kak Maria jgn tak tau..lepas ni Cik Gorgeous akan lebih bergaya taw dgn brg2 diimport khas dari You Ass pulakk!!

hazel said...

Cik Aina...

Amboi hebatnya orang tu... dah x pakai barangan buatan Malaysia dah... apa la agaknya barangan yang diimport dari You Ass Hole itteww... x sabar rasanya nak membuat kunjungan hormat ke kediaman Cik Gorgeous... Kak Maria sanggup buat entry bumper issue untuk coverage barang2 tu... hahaha