Friday, July 17, 2009

JJCM-MB Papa John's Pizza

Dah lama Kak Maria teringin nak makan pizza yang lain selain daripada Pizza Hut, Domino or Shakey's Pizza... nak try gak pizza perasa lain sebab pizza nie adalah makanan yang boleh dipelbagaikan mengikut kreativiti tukang masak nya... a very inventive dish I can say... so akak pun pegi la makan kat Papa John's Pizza yang baru dibukak kat New Wing, IOI Mall tu... Kali nie x der artis jemputan sebab Kak Maria beraksi solo jer... heheh

Tengok bunting nyer... very the menyelerakan...

Pizza kat sini yang special nya dia serve dengan jalapeno & cheese sauce...

Teringin minum cappucino... untuk menghilangkan pening kepala sebab lambat makan


Pizza yang akak pesan... perasa Mexican Chicken... served with jalapeno & cheese sauce


Ambik!!!!!!! dengan cili-cili jalapeno tu pun licin... lazat skall di Malaysia... nak makan lagi la kat sini... ada sapa2 nak jadi artis undangan Kak Maria lepas nie?

8 comments:

gambit said...

Buat la Program JJCM-MB featuring artis lain pulak (selain artis tegar...saper tu???).

***terus register nama kat kaunter untuk jadi featuring artist...

hazel said...

Cik Stien...

Boleh je kalo uol nak jadi artis undangan program JJCM-MB akak nie... ajak la akak kalo tau mana2 tempat makan yang best...

Olpicture said...

ala, kak maria dah taknak dah amik i jadi featuring artist selepas that Bumbu Bali incident kan? tak pe lah kak... tu yang i terpaksa buat show sendiri2 jer...

hazel said...

Cik Gorgeous...

Boleh jer kalo uol nak ajak akak makan kat IOI Mall itteww... bukan ke tempat tu tempat permainan uol untuk berpeluh dan menguruskan badan?

cutecarry said...

kak maria tak kena ngorat ke makan sorang-sorang? bahaya kak maria nanti kena culik

JuSh said...

Dah makan kat situ.Yummeh kan..I ni setakat artist underground, belum join mainstream macam yang lain2 di atas. Maka layakkah menemankan Kak Maria nih?

hazel said...

Cik Bjork...

Ada kah orang nak menculik Kak Maria yang andalusia menopause nie? Akak rela diculik kalau yang menculik tu handsome macam Aaron Aziz...

hazel said...

Cik Jushima Rida...

Lazat la makan kat situ... anak-anak ikan yang buat pizza tu pun meletop... hehehe

Merasa satu hari nanti uol buat edisi khas JJCM-MB bersama Kak Maria dan kawan2 andalusia yang lain...