Monday, July 27, 2009

JJCM-MB Lake Club

One bad thing about working in Putrajaya is... u tak tau nak makan kat mana dah... bosan skall di Malaysia... so Kak Maria bersama artis jemputan pun ke mana lagi kalau bukan ke Putrajaya Lake Club itteww...

Acara ni merangkap nak meraikan baju baru Pn. Maz yang cantik skall di Malaysia... berkonsep batik also... Kak Maria suka skall baju tu rasa macam nak pinjam jer...

Tapi kalau akak pakai mesti longgar kan Pn. Maz? Hehehe...


Kami order nasi goreng cina... lazat skall uols...


Makan sekali dengan chicken wings... tapi rasa dia pelik macam ayam dah lama... nasib baik kami x sakit perut... hehehe

2 comments:

a.z.z.a.y.d said...

kak maria lain kalau kalau rasa ayam tu lain macam..pulangkan balik ok...get a new one yg fresh....tak berbaloi taw makan kat Lake Club bagai harga berdentum tapi ayam x fresh!

Kak Maria cakap kat Manager cafe tu :-Customer comes first hoccayyy!

Cau cin cau!!!!

Ps- bagi laa email nok mak invite masuk blog mak k....

hazel said...

Cik Aina...

X terpikir pulak kami nak mintak ayam yang baru... maybe sebab masa tu ramai sangat orang... kalau mintak ayam baru harus sejam menunggu kan...

OK x per kalau macam tu lepas nie akak akan order, makan, pastu mintak yang lain sebab cakap makanan tu x fresh... walaupun sebenarnya sedap aje masuk dalam perut... hehehe

Wah nak masuk blog uol pun by invitation kah? site site Pn. Maz Berkonsep Batik sangat uol... nak mengelakkan "lalat" dari mengacau blog kita ye... hehehe

hayzerku@yahoo.com