Tuesday, July 21, 2009

My Best Friend's Wedding

Hari Sabtu lepas, Kak Maria bertandang ke Aipeh sebab memenuhi undangan KB Kak Maria, Nurul Shuhairah yang melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya Azlan... tahniah Nurul dapat husband handsome... begitulah pujian yang kawan2 Kak Maria berikan... sebab masing-masing cuba mencari lelaki handsome sebegitu tapi masih belum berjaya, sedangkan biological clock is ticking, hehehe... sabar lah uol... Kak Maria pun andalusia jugak

Majlis dibuat kat Dewan SUK Perak... cantik skall pelaminnya Mak Long!

Pasangan pengantin... sama cantik sama padan


Hidangan di meja makan...


Rakan semeja Kak Maria... siapa lagi kalau bukan KB Kak Maria... Pn. Maz Berkonsep Batik... saksikan lah gelagat Pn. Maz dengan baju baru & mahal... kali ni berkonsep sisik ikan... berposing lengkap dengan aksesori bling-bling di lengan nya itteww... (time nie husband dia menggeleng kepala sambil mendukung adik Nonoi)


KB-KB Kak Maria yang dapat ditangkap... termasuk la blogger tegar Cik Jaime... Hebat Nurul nie sampai ada orang sanggup balik dari Switzerland just to attend this wedding

6 comments:

a.z.z.a.y.d said...

mana close up pengantin hensem?

hazel said...

Cik Aina...

Close up pengantin hensem x leh la ditayang di sini... sebab ada muka Kak Maria kat tepi tu... mak x sanggup digosipkan dengan SO uol...

rambomadonna said...

Hahaha ... tak sangka sangat jumpa ngan Kak Maria dan Puan Maz Berkonsep batik hari tuh. Sungguhlah rombongan Cik Kiahnyer lepas wedding mcm reunion pulak ...

hazel said...

Cik Jaime...

Akak pun x sangka dapat jumper uol... kan best kalo haritu kita wat acara poco-poco kat atas pentas tu masa kita kat US dulu...

UrbAnWiTch said...

wedding n reunion la ekk??

hazel said...

yer la Cik Me'en... bila nak balik M'sia?