Monday, July 27, 2009

JJCM-MB Baskin Robbins

Kalau dari utara ke KL, Kak Maria mesti singgah kat Hentian Tapah... suka sebab happening sangat... segala mala ada kat situ, dari buah-buahan sampai ke makanan segera... cuma disko ajer yang x ada kat situ... Kalau ada disko yang happening kat situ mau nya ada orang yg sanggup datang setiap minggu without fail untuk berjoget... ooppss!!

Kali nie teringin nak makan ice blended kat Baskin Robins...


Kak Maria suka tengok deko dia... cantik skall


X der orang pun yang datang... sesuai dengan harganya yang berdentum!


What's the best way to have ice blended kalau bukan dengan pau Tg Malim... hahaha


Bersama artis jemputan Kak Maria... Hani MJ... lazat ke uol pau itteww?

8 comments:

Olpicture said...

bestnyer merasa sundae milk shake... bila sedut, terus je jadi selulit kat paha kak Maria yang gebu!

Kak Maria said...

Lantak la jadi selulit ke sembelit ker... dah teringin nak sedut... kang kalau x sedut kang teringat2 pulak... jenuh la akak nak patah balik ke Tapah... heheh

Allan Blantocas Lajot said...

mana cerits rumah kak maria lagi, i seronok nak tau pasal rumah kak mar

Kak Maria said...

Allan Blantocas Lajot...

Terima kasih la sebab jadi peminat setia rumah Kak Maria... Hmm akak nie x der projek baru lagi...

Cuma akak tengah cari cd rack utk letak cd2 akak yg banyak tu... nanti kan kemunculannya yer...

riri said...

tima kacih la sbb featured kan hem dlm blog uols lagi...heheheh

Kak Maria said...

Cik Riri

Cantik pic uol nie... tapi so far x der yang nak berkenalan lagi... sabar naa... hehehe

Olpicture said...

i sajer jer propah kak maria... padhal i pun main sedut lemak jugak! bukan liposuction kak! sedut lemak masuk perut... baru habis minum iced cappucino topped with ice cream kat lobby hotel terkemuka ni... ops!

Kak Maria said...

Kat lobby hotel terkemuka? Wah adakah Kak Maria terhidu skandal? Dengan Dato' mana tu??? Dato' K, Dato' O, Dato' T atau Dato' E???

Nanti Cik Gorgeous story mory dengan Kak Maria naa...