Monday, July 27, 2009

JJCM-MB Old Town Kopitiam

Kalo uol nak tau, Pn. Maz Berkonsep Batik memang suka makan kat Oldtown Kopitiam... kalau kami x tau nak makan di mana, ke Oldtown la kami menuju dan muka dia akan berseri2 penuh gembira... so to celebrate baju baru Pn. Maz... (something funny about this baju... hanya kami yang tau... hehehe)... kami pun ber JJCM-MB di Oldtown... merasa uol...

Cantik skall baju Pn. Maz... nak tangkap gambar nie... tahan nafas naa...


Adoi lazatnya nasi dengan kari ayam dia... pilihan Kak Maria...


Yang nie semua Pn. Maz yang order... tapi sudahnya jadi kerja akak pulak nak menghabiskan... by the way, sausage tu lazat sangat uol... uol pun tau Kak Maria suka makan sausage...
ada 1 incident funny berlaku masa kami makan... biar lah jadi our secret yer Pn. Maz... hehehe

8 comments:

~Maz + Rin~ (",) said...

jelitnye mak di dlm gmbr itew...belum mak kurus lagi nokk...kalau kurus mesti ramai yg taste ngan mak kan..??

hahahhahaha..ayat diva yang berangan...hahahaha

mak rasa kalau mak duk tganu...ari2 mak beli sutera batik....so ari2 pakai baju batik..xpayah tunggu hari khamis nook..

riri said...

jelit skal baju Pn.Maz heheh

hazel said...

Pn. Maz...

Hmm kalo uol kurus memang sure ramai orang yg taste kat uol... tapi oleh sebab uol kimpoh, maka sorang jer la lelaki yg taste kat uol... heheh

Haa kalau uol duduk T'ganu harus uol apply loyalty card utk shopping kat Kedai Payang tu... sure sebulan jer beribu2 reward point yang uol dapat... hahaha

hazel said...

Cik Riri...

Baju Pn. Maz tu kelakar la uol... nanti bila kita jumper, akak cerita kat uol... memikirkannya aje pun dah nak tergelak...

Olpicture said...

aku tergelak berdekah dekah bila "kak Maria" dah kuarkan rupa sebenarnya... dan bukan lagi gambar Miss Under the Tuscany Sun...

berdekah2 tak tipoo kak maria!

Kak Maria said...

Tergelak kah tengok rupa sebenar akak? Untuk makluman, itu lah gambar akak yang paling meletopz... gambar yang lain semuanya hazab ok...

~Maz + Rin~ (",) said...

kak maria:

nape bubuh gmbr itew..?? diane lane ttp mantop...xsesuwai nook..uolz kan ikon mak utk entry2 panas dan ngutuk ini..huhuhuhu...

ha'ah..kalau aku duk kt tganu...harusla setiap kedai ada member kad utk aku..aku kan gile batik...huhuhu..lps ni kalau nak beli batik byk2..merasa amik cuti pi tganu je nok..dok usah beli kt kl...hrg membunuh perasaan je uolz...

bab mak kimpoh itew...mak taw kalau mak kurus...sure uolz pun taste kt mak also kan..?? hahahahahhaha...iyola..mak kimpoh ni dek kerana di apam shuben mak nok..itew psl kimpoh...ntah bile la nak merasa kurus kembali nok...

riri a.k.a m.j cute:

uolz..baju mak jelit2 naa...?? macehh atas pujian itew...ni yg berkobar nak kuruskan bdn..leh wat baju jelit2 kat salikin heheheheh...kalau kimpoh harusla 4 meter pun xcukup nokk...haaa, bab nak ngata baju mak itew simpan saja niat nak gelak naa..biar mak je citer sendiri di suatu hari bile kite bertemu..hehehehe..suh kak maria simpan saje citer mencuit dadanye itew...huhuhu

Kak Maria said...

Pn Maz Berkonsep Batik kalau bagi komen memang panjang berjela... Ala uol x payah la sibuk nak kuruskan badan... dah 4 tahun Kak Maria dengar ayat yang sama... bosan uol.

Sekarang kita x payah nak berdiet segala nak kuruskan badan... kita kan suka makan... bukan macam org yang berangan macam model x makan kononnya tapi bila orang pelawa makan also kan... sampai licin lagi...

Ingat statement of the year daripada Kak Maria nie...

"FAT IS THE NEW THIN"