Tuesday, June 30, 2009

Konsert Kak Pah

Hati Kak Maria rasa teruja sangat bila dapat tau Datuk Sharifah Aini nak buat konsert... sebab Kak Maria memang minat sangat... maklum la orang lama... anak-anak muda zaman sekarang nie harus lah tak kenal Kak Pah kan... yang dikenal nya Rihanna, Miley Cyrus... x pun Upin dan Ipin... so akak pun call la kawan Kak Maria iaitu Cik Nan untuk dapatkan tiket a.k.a. membeli, bukannya meminta yer...
Press Conference Kak Pah...


Wah seperti kad kahwin jer invitation nye...


Amboi cantiknya kad... siap ada gambar lagi


Signature Kak Pah kah itteww? Meh nak close-up sikit...


Waa betul la dia sign... grand nyer... boleh simpan buat azimat nie... teruja laa... so kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan tiket konsert Kak Pah nie leh la hubungi Kak Maria yer (x tau la tiket ada lagi ke tidak... paling mahal RM 1,000 paling murah RM 200)... Konsert tu pada 17 Julai 2009, 8.00 malam di Dewan Perdana Felda, KL... See ya there!

14 comments:

a.z.z.a.y.d said...

wah kak maria ni oldies jugak kan minat kak pah, kak melah...

mak skrg tgh minat lady gaga..kuasa tak?

hazel said...

Cik Aina

Ye lah akak nie kan generasi 80-an... so memang la minat Kak Pah, Kak Melah, Aishah, Hetty Koes Endang, Azlina Aziz, Dayangku Intan, Siti Fairuz, Norshila Amin etc...

Wah uol minat Lady Gaga kah? hebat sangat uol... tapi akak x berapa minat artis2 zaman sekarang nie, semuanya artis mee segera...

z.a.i.r.e.e.n said...

kak pah tu boleh nyanyi lagi ke? bukan ke ari tu ala2 dah mengah nak nyanyi? opsss...

eh kawan2 apa cita kes maria tunku sabri? smlm ada dlm paper kat spore ni cakap pasal dia saman sorang Dato' RM5 million pasal x jadik kawen dengan dia, while she was still someone's wife. wahh.. mak gosip artis pulak .. tumpang lalu kak maria...

hazel said...

Cik Zaireen...

Tak tau la Kak Pah tu boleh nyanyi lagi ker idak... sama-sama la kita tunggu 17 Julai nanti naa...

Wah tau jer uol pasal perkembangan artis Malaysia walaupun dah berada di seberang tambak...

Maria Tunku Sabri saman sorang Dato' tu RM 5 juta sebab x jadi kahwin dengan dia walaupun dah berjanji...

Kiranya sia-sia la dia bercerai dengan husband dia sebab x dapat kahwin dengan Dato' tu...

Elok-elok ada suami, terus jadi janda... kimpoh pulak tu, harus la x der orang nak... kalau jadi janda kurus bergetah macam Normala Shamsudin tu mesti berebut orang nak masuk meminang... tu yang dia lagi bengkek tu...

a.z.z.a.y.d said...

Laa ye ke Maria Tunku Sabri dah bercerai...? Mak lagi laa ketinggalan bas uols!

Tapi walaupun zalim bunyik nyer..mak setuju dgn statement Kak Maria pasal janda kurus bergetah vs janda bulat jalan-jalan carik pasal ittew (ni mak yg tambah)...op coz laa org berebut yg bergetah kan..?dah dasar jantan nox!..

a.z.z.a.y.d said...

eh satu lagi kak maria..apa citer kak pah dgn s atan ?dah berdamai ke (wah very the squad melodi kannnn?)

Olpicture said...

hebat gossip tanah air kat sini... very the amboi dot com!

z.a.i.r.e.e.n said...

ops, mak ke yg start gosip artis ni?

apa lg gosip artis msia yg menarik kak maria? cerita la sikit.. (jgn blog kamu kena ban sudah!). hehe..

hazel said...

Cik Aina...

Si S. Atan dengan Kak Pah tu belum berdamai lagi... tapi ada orang bagitau akak memang betul Kak Pah kena tipu sebab S. Atan x buat muzik tu secara 'live'... dia buat pakai komputer... tak tau la betul ke tidak...

hazel said...

Cik Gorgeous...

Biasa la uol gosip2 Malaysia... boleh kah Kak Maria menggantikan Farah Fauzanun mengacarakan Melodah? Oh tidak, akak x sanggup Meludah uol... hehehe

Cik Zaireen...

Over uol nie takat duduk kat Seberang Tambak takkan la x tau gossip2 di Malaysia? Padahal ok jer uol tengok TV3 setiap hari kan... always tau!

zatil said...

wahhh!!! hangat, hangat.. ingatkan komen aper la yg dah berderet kat sini. ader ruangan gossip baru rupernyer... i loikee!!! :D

hazel said...

Cik Zatil...

Wah uol pun nak bergosip also kah? Harus la sebab uol kan dah lama berada di You-Ass-Hole... mesti dah rindu nak bergosip dengan kawan-kawan and catch-up latest gossip kan?

z.a.i.r.e.e.n said...

al-malang, hanya dapat tengok RTM1 je tiap2 ari sbb kat starhub (ala2 astro tu) takde la pulak TV3. aduhai... so, kalau sapa2 nak i review RTM1, boleh aje bila2. hahaha...

artis spore tak menarik la. balik2 rahimah rahim je kat suria tu..or si najib pop star tu ~ gerrek seyy! (ntah apa2 yg gerek pun tak tau, sbb setahu i 'gerek' = basikal (orang kedah, almaklum!)

ala gosip kencang kak maria? ;p

hazel said...

Cik Zaireen...

Kesian uol x dapat tengok TV3... merasa beli aerial bodoh jer pasang kat rumah... untung2 boleh dapat reception TV3...

Eh artis Singapore lazat2 also la uol... ada Taufik Batishah... anak ikan akak pun ada gak... Aliff Aziz... hehehe

Akak pun minat Rahimah Rahim... lagu "Selamat Berhari Raya"... nostalgic gitteww...