Tuesday, June 16, 2009

Souvenir from Turkey

KB Kak Maria iaitu Cik Seri in Diamond Ring baru jer balik dari menunaikan umrah dan melancong sakan ke Turkey... ada la ole-ole yang cantik-cantik and sedap-sedap untuk Kak Maria nie... terima kasih Cik Seri... uol memang KB donia akhirat Kak Maria... and terima kasih jugak sebab datang berkunjung ke rumah akak... hehehe




10 comments:

gambit said...

Wow...Lazats skall souvenir itu!!!!

seri said...

uol..perlukah masuk blog segala psl souvenir ciput camtu..malulah mak..lagipun kan dah bgtau dulu ada lagi yg tertinggal kat opis.minggu depan kena berkampung 4 ari lagi kat bangi, nanti kita bagi naa..

btw, masih terbayang2 mahligai indah uol tu..class gitu...mekasihla ye sanggup melayan we all walaupun datang menyerbu camtu je..blehla buat gathering ye lepas ni, bleh i bawak turkish delight..kalau uol sukalah kan taste dia very the sweet..

hazel said...

Cik Gambit... memang lazat souvenir tu sebab orang bagi free... kalau kena bayar for sure x lazat... hehehe

hazel said...

Cik Seri... perlulah masuk souvenir tu sebab cantik uol... terima kasih... nanti kalau uol pegi kursus oversea belikan lagi tau... hehehe

Mahligai indah ke uol? biasa jer la uol... wah next week berkampung di Bangi kah? Hmm boleh la mak masak2 uol dinner kat rumah mak naa?

seri said...

bkn takat dinner, supper pun boleh also..heheh..okeh, set..masak sesedap naa..nanti i ajak dell, u semawalah pn.batik kita skli ek..nanti i bawak housewarming gift yg tak seberapa..harap2 sudi la letak kat mana2 yg patut..

hazel said...

Takutnya uol nak makan kat rumah i... I masak x sedap... makan kedai jer la naa...

Olpicture said...

kalau makan kak maria punya sambal goreng tempe! harus gelek...sedap! hai sedap! hai sedap!

~Maz + Rin~ (",) said...

waaahhhh...

kak maria ni malu2 nak ngaku pandai masak..pdhal masa mek masak nasi goreng dulu kasi kt dia (taim berjiran) havoc skal negur katanya masin la, apo la..skang malu2 beruk lak nak ngaku..

podahhhhhhhhhhhhhhhhhh

btw...masak sedap2 naa..

hazel said...

Cik Gorgeous... teringat time I masak sambal tumis tempe ada orang tu makan nasik sampai menjilat periuk... padahal tengah diet katanya... Kak Maria rasa ralat sangat sebab masak nasik sikit jer time tu... kalau tau, akak masak tiga gantang...

hazel said...

Pn Maz Berkonsep Batik... kitorang buat acara pot-luck uol... x bawak makanan, x boleh makan.