Sunday, June 21, 2009

Bunga Bunga Cinta

Hmmm rasa nak menopaus pulak weekend haritu... x tau nak ke mana... merasa la pegi ke Nilai 3... leh cari bunga-bunga cinta... rumah kalau x der bunga memang x berseri...

Kak Maria x mampu nak ke Eiffel Tower, Paris macam sesetengah orang... so akak pegi Eiffel Tower, Nilai 3 jer lah... ok la tu kan...


Aduh ramainya orang... parking pun penuh...


Bunga yang Kak Maria tempah... letak kat meja makan...


Yang nie pun ada also... suka dengan colour combination bunga dengan frame cermin itteww... very the masuk...


Sudut Wind Beneath My Wing Chairs...


Gubahan nie favourite Kak Maria... meja jatah tu pun beli kat Nilai also... cantik kan?

10 comments:

gambit said...

Walaupun Eiffel Towernya tak lah lazat, tapi bunga-bunga cintanya sungguh lazats and matching skall dengan suasana.

Suker bunga yang berlatar belakangkan cermin tu. Match dengan langsir.

hazel said...

Cik Gambit... lazat kan bunga2 di Nilai 3... harga pun murah... merasa uol pegi also Nilai 3... dekat skall dengan rumah uol di Seromban itteww...

Azzhar9009 said...

bab kata misha... bunga2 cinta gituh kan kak maria

hazel said...

Bilakah Cik Azzhar9009 nak dtg umah akak? uol kan 1st class fren akak...

Azzhar9009 said...

koser tau ajak riri jerk

batu belah batu berlingkup..makanla kakak... kakak 2nd class fren..huhuh

hazel said...

Bukan x nak ajak... dah balik kampung katanya... cuti sekolah segala... over garik nih!

Jadik kah nak acara tengok wayang Transformers 2 itteww?

Azzhar9009 said...

harus bjaya dapat tiket gituh.. mik cu bersusah payah beratur macam nak tgk kak G konsert jerk.. harus lewat sekal yg ada pun..SOLD OUT u all !!!

hazel said...

Pukul 12.45 kan? Aiiyooo very the lewat skall... harus la kita kena biot dulu sebelum tu kan... ate x teringin ke nak tengok konsert Kak Pah?

Azzhar9009 said...

ayooo kak pah ke? minat ke akak ni ..nnt biut sekal..

KSU ke u all? merasa2.. heheh kami kan anak yatim u all..

hazel said...

wah gitteww statement... anak yatim gaji $4,000 KSU x payah bantu uol... ambikk!!!