Monday, June 8, 2009

Alhamdulillah... Syukur ke Hadrat Illahi

Bagi melahirkan rasa kesyukuran masuk rumah baru dan sesuai dengan semangat "Alhamdulillah... Syukur ke Hadrat Illahi"... Kak Maria telah mengadakan satu kendurah kesyukuran secara kecil-kecilan (mengikut scale Kak Maria la... hehehe).

Kendurah nie akak jemput sedara-mara dengan jiran sebelah rumah jer... kawan-kawan x kira 1st class frenz ke 2nd class frenz ke x der yang dijemput pun... so jangan la ada yang sentap sebab x dijemput ke kendurah ini yer... insyaallah kalau ada rezeki lebih akan dibuat satu Housewarming Foam Party untuk uol semua... cuma tak tau bila jer... so saksikan lah gambar yang sempat diambil during that kendurah...



10 comments:

Azzhar9009 said...

bila nak ajak kami tak tau?

hazel said...

mai la... uol kan 1st class fren akak... anytime leh dtg...

malizan said...

wah.. sofa ala2 umah JLo lah pulak
sama cita rasa kah?

hazel said...

well I kan ada feeling2 dengan J.Lo... gitteww... hahaha

Olpicture said...

hah! feeling2 ngan J.Lo? incest!

hazel said...

Ooo kalau aku yang feeling2 dengan J.Lo incest laa... bagaimana pula kalau ada orang yang feeling2 dengan abang sendiri yang jers... incest x?

Olpicture said...

siapa tuh yang taste dengan abang sendiri? hina punya manusia!

hazel said...

Cik Gorgeous... Kalau abang I muka macam Kuswadinata masa muda2 pun I taste jugak... hehehe

zatil said...

nampak lazat sekali air bandung tu... ke org dlm pantang je nampak minuman berais semua sedap jek!!! :D

btw, nice house!!! congrats dah duk rumah sendiri... :)

hazel said...

Cik Zatil... thank you for the wish... bila u tak leh makan ais sebab tengah berpantang, I teringat kat kisah masa DPA... tapi terlalu lucah untuk ditulis di sini... hehehe