Tuesday, June 23, 2009

Kena Clamp??? Arrgghh!!!

Kak Maria terkejut betul bila kereta akak kena clamp kat depan BSN Putrajaya... sebab parking sesuka hati kan... asalnya nak elak dari bayar RM2... ingatkan nak parking sekejap ajer... rupa-rupanya ter lama pulak... tu yang sampai pak guard kat situ clamp kereta akak... Nasib baik x kena bayar denda ke apa... Cukup dengan mengayat pak guard kat situ... hehehe... Dah taubat dah... lepas nie x nak parking sesuka hati lagi...



Lihatlah kereta ku yang di clamp itteww... oh tidak!!

Aksi pak guard membuka ikatan cinta clamp... selepas di ayat oleh Kak Maria... sambil diperhatikan oleh anak ikan akak... hehehe

4 comments:

gambit said...

Merasa uols kena clamp... Dah la tu Kak Mariah, balik umah nanti trus la ngadap sejadah dan bertaubat. Hehehehe

rambomadonna said...

Teringin nak tgk mcm mana kak maria mengayat pak guard. Pak guard pun mcm budak2 baru abis spm jer. Mesti jantung berdegup pantas and tangan terketar2 bukak clamp sebab kena ambik gambar.

hazel said...

Cik Stien...

Over pak guard tu nak clamp kereta akak... memang la kena clamp sebab bawak kereta Malaysia... cuba bawak kereta mahal and grand... mesti x der sapa berani clamp...

hazel said...

Cik Jaime...

Motif nak tengok akak mengayat? Hehehe... Tangan pak guard tu memang terketar2 pun sebab x tahan dibakar sinaran mentari Putrajaya... heheh