Tuesday, February 3, 2009

JJCM-MB Monday Brunch

Hye uol... Kak Maria bersiaran lagi dalam rancangan JJCM-MB... kali nie Kak Maria nak bawak uol brunch di Delicious, Bangsar Village... bersama 2 artis undangan iaitu Kak Chang & Rahman... nie la first time Kak Maria makan kan Delicious, Bangsar Village itteww... and rasanya adalah sesedap namanya... Kak Maria pasti akan ke sini semula... so saksikan lah apa yang kami telan di restoran yang chic ini...

Pandangan di pintu masuk restoran...


Artis undangan 1 aka our generous benefactor... Kak Chang


Artis undangan 2 aka a dear dear friend... Rahman


Starter... mushroom soup... lazat...


Caesar salad with fried chicken ham... memang lazat... I bet Cik Gorgeous pasti suka makanan arnab nie... x percaya cuba la try


Chicken with green sauce and potato... pilihan Rahman... not bad rasanya


My pick of course la spaghetti with carbonara sauce... sedap and banyak skall... kami kongsi 3 orang... tu pun macam nak meletup perut nie...
So kepada sesiapa yang nak try makan kat sini boleh la try... menu dia fusion... and ada banyak skall makanan... rasanya kalo pegi setiap hari pun x kan habis try semua... harga pulak berpatutan la apa salahnya nak makan sekali-sekala kan... akhir sekali terima kasih Kak Maria & krew JJCM-MB ucapkan kepada Kak Chang kerana sudi menaja episod kali nie... sampai bertemu lagi uols dengan acara yang lain pula...

11 comments:

gambit said...

Lazat skall. Bole la cuba lain kali. kena cari sponsor dulu... orang yang baru masuk rumah baru takkan tak nak buat amal jariah???? (pertanyaan ditujukan khas kepada Pegawai Khas Berambut Merah)

hazel said...

tu la I pun tertunggu2 gak bila la agaknya pegawai khas berambut merah nak sponsor episod JJCM-MB... orang baru masuk rumah baru mesti shopping sakan... hehehe

Olpicture said...

dimanakah delicious inih? Kak Maria memang dah tau kesukaan i itu....kalau Caeser salad tu memang lah favourite...

hazel said...

Cik Gorgeous... Delicious nie letaknya di Bangsar Village (New Wing)... memang sedap caesar salad aka makanan arnab itteww ok... serius! Kak Maria memang tau kegemaran uol... uol pun tau kegemaran akak kan?

Olpicture said...

Makanan Arnab katanya... tengok Arnab tu chantek jer... kalau makan makanan dia tentu chantek macam Arnab itewww...

ps: dah scout dress for Oscar?

cutecarry said...

very the china doll kak chang punya rambut

hazel said...

Cik Gorgeous... I tau la I x cantik macam uol... maybe tahun nie I akan pakai jer baju oren yang lama tu ke Oscars...

Cik Bjork... Kalo u nak tau baju yang dia pakai tu Zang Toi yer... Kak Chang tu KB I masa kat opis lama dulu... selalu bercerita susah & senang...

ogy said...

uols memang baik ngan suma org especially yg umurnya ala2 besar sikit nombornya kan he he ahaks sowei

cutecarry said...

hazel.. u ols sesuai rambut cam tu.
So Anna Wintour (editor US vogue) yang kisah dia dalam cerita the devils wear prada

hazel said...

Pn Pengarah... betul cakap uol tu... hem memang baik dengan orang yang lebih tua dari hem... macam hem baik dengan uol la... hahaha jangan marah

hazel said...

Bjork... that look is so not in for 2009... so I think I'll pass on that one...