Friday, February 6, 2009

Souvenir from Jakarta

My lawyer baru jer balik dari trip ke Jakarta... let's see apa yang dibawak untuk I... so apa kata kita JJCM-MB di Sushi Kong dulu... sebab my lawyer nie memang hantu Japanese cuisine...

Lawyer I nie pemalu... x nak tunjuk muka katanya... cukup dengan pic tangan jer...


Squid ball nie lazat juga... tapi yang jual dekat luar Jusco Midvalley tu lazat lagi rasanya...



My favourite octopussy mesti ada...


Nasik with teriyaki chicken... bedal jer la dah lapar...


Hmm souvernir dari Jakarta... baju batik... tengok saiz tu rasanya macam sendat... hehehe


Hmm neck-tie? Giorgio Armanah? Wow!! I always want to wear designer's neck tie... cantik...


Dan yang nie paling best sekali... cd The Best of The Best - Hetty Koes Endang... suka sangat sebab ada lagu "Rindu"... I memang dah cari kat Malaysia tapi x jumpe yer... kena pi Jakarta jugak baru dapat... Thank you Z for the souvenir... nanti kalo I pegi trip abroad I belikan utk u plak... hehehe

6 comments:

Olpicture said...

cahnteek nyer tie iteww... the colour is soo subtle. seswai dengan jiwa you!

hazel said...

Cik gorgeous... I macam pernah nampak u pakai neck-tie colour macam tu...

Olpicture said...

most of my talileher are bold in colour... unless yang cik hazel nampak might be my light blue chequers Mark&Spencer's or my Lilac Van Heusen... subtle gtew..

Nan said...

The sushi king i tak minat.. u boleh jadi mcm PTD anuar zain yang menghabiskan RM 500 di sushi king ituew.. but i like the tie! my god so nice!!!!!!!

hazel said...

Cik Gorgeous... I tahu u memang banyak neck-tie mahal2 semua beli kat luar negeri kan? I pun ada gak neck-tie beli kat luar negeri... tapi kat kaki lima kat Bangkok jer... hehehe

Cik Nan Jusco... siapakah PTD Anuar Zain Berangan yang habiskan $500 di Sushi King itteww??? I tak tau la makan apa sampai habis banyak tu... harus licin semua pinggan kat conveyor tu kan...

Olpicture said...

ada yang suka kumpul perfume atau beg dokumen... i pulak memang suker tie... masa tu jer lah peluang beli... beli jerlah sebab i takde orang yang nak kasi... kena beli sendirik!