Saturday, February 28, 2009

Fella Design Warehouse Sale!

Fella Design ada buat Warehouse Sale bermula 27 Februari-9 Mac 2009... bagi mereka yang gemarkan rekaan Fella yang cantik2... boleh la berkunjung ke HQ Fella di Bukit Subang... sebab I dah pergi yer... overall memang la banyak sofa2 yang murah berbanding harga asal... tapi still mahal lagi la compares to average prices... sometimes I rasa barang-barang dia macam overpriced plak... tapi bagi sapa2 yang bercadang nak memborong, dinasihatkan bawak sekali lori tau... sebab diorang punya delivery charge very the mahal skall!

Iklan dia... siap dengan peta lagi... nasib baik senang cari... x sesat pun


Pintu masuk dia... cantik... boleh jadikan idea utk buat taman


Hah nie la HQ Fella Design... siap pasang khemah bagai... panas skall masa nie...


Antara barang2 yang diletak jer sebab nak buat clearance... sapa2 nak datang, dinasihatkan pegi awal pagi atau lewat petang... kalo x memang panas skall di Malaysia...


Banyak nye sofa... tapi kebanyakannya pattern bunga2... x berapa minat sangat laa


Pinggan mangkuk, cadar dan bantal pun ada jual... ramai gak yang datang... biasa la orang Malaysia... memang suka shopping pun... beli apa aje ntah


Memang tujuan I datang untuk mencari "wind beneath my WING CHAIR"... memang banyak kat Fella nie... harga pun ok...


Perabot solid wood pun ada tapi x banyak...


Perabot kayu lagi... x banyak sangat pilihan...

9 comments:

Olpicture said...

amat suker pinggan putih bersegi-segi ituhhhh!

hazel said...

yes you do like that pinggan bersegi-segi... tapi aku x beli pun... aku beli bantal je

mohd said...

langes x beli ape2 ker.....

mohd said...

owh beli bantal.......

JuSh said...

Went to macy biggest sale ever. Worth going i tell you.

Nan said...

Beli jgn tak beli~

z.a.i.r.e.e.n said...

i need to find pinggan mangkuk sets too. best ke kat fella ni? macy's pun banyak ke?

hazel said...

Cik Mohd... I beli yer... beli bantal... hehehe... u nak tido umah i x? hehehe

Cik Jurida... I x pegi lagi macy sale tu... x sempat la uol... maklum la ni baru jer balik dari Butoh Tutuh Nonok... uol bila nak pegi?

Cik Nan... memang I suka membeli uol... macam la uol x kenal Kak Maria...

Cik Zaireen... kat Fella nie yang warehouse tu x la best sangat... tapi yang kat dalam showroom dia memang grand... terkesima sekejap... tapi mengenangkan harga yang berdentum terus Kak Maria terduduk longlai di atas sofa empuk... Macy pulak I x pergi... harus la berdentum also harganya walaupun dah sale... kalo nak tau details merasa uol tanya Cik Jush...

Wallens said...

Dear Kak M,

I saw your website in the internet, and want share some sales info with you. Fella Design having Warehouse Sales in Giant Puchong Bandar Kinrara 14-23 May 2010. For more information please visit http://www.shoppingnsales.com/2010/05/13/14-23-may-2010-fella-design-warehouse-sale/#more-18444

Thanks.

Best regards,
Wallens