Monday, March 9, 2009

Wind Beneath My WING CHAIR

Kepada avid readers of my blog... sorry la sebab dah lebih seminggu x update blog nie... dah bersawang nampaknya... tapi tidak lah sesawang orang lain yang dah 8 tahun x update blog... ooppss siapakah itteww??? Sebenarnya I nie baru jer balik dari kursus Batang Tutuh Nonok... kursus apakah itteww??? Go figure kalo korang pandai... hehehe...
Nampaknya ada pulak manusia yang teruja selepas membaca entry I pasal Fella Design Warehouse Sale itteww... nak mencari also Wind Beneath My Wing Chair... siapa lagi kalo bukan Cik Rizalogy in School... merasa la kena temankan minah nie ke Bukit Subang nun... tak per uol... janji uol puas hati... lepas nie kalo ada sapa yang mintak temankan cari perabot jati kat Sabak Bernam ataupun cari rak kasut kat Tanjung Malim... mek sanggup temankan naa.... hehehe

Tu dia Cik Rizalogy in School bukan main lagi kelazatan kerusi itteww sampai terbiot kaedahnya...


Dalam pada survey2 kat Fella Design tu, terpandang la kerusi makan 8 nie... lazat nya... tapi harga tu dia berdentum!!! Terus pengsan...


Hah akhirnya Cik Rizalogy in School berjaya dapat apa yang dihajati... merasa cepat2 bayar and bungkus takut nanti adalah family2 hanjing yang also nak beli kerusi yang sama... x gitu uol???


Hah itu dia... Wind Beneath My Wing Chair... lazat uol... cantik coraknya ceria skall... nasib baik muat kereta uol... kalo x harus la terbang lagi duit nak menyewa lori Fella Design yang mahal itteww!!!
Punyalah seronok Cik Rizalogy in School dapat kerusi itteww... tengah driving pun senyum sampai ke teling... entry nie memang untuk uol naa...

8 comments:

Olpicture said...

pinggan segi kaler putih tu ada lagi tak uols? ke dah kena hangkut dengan family2 yang stok isi lori itew?

hazel said...

ada lagi pinggan bersegi2 itteww... famili2 melayu hanjeng nie x minat sangat pinggan bersegi2 tu... orang2 bujang minat laa...

Olpicture said...

amat chantek pinggan itu kalau dijadikan hidangan, ala-ala nama resipi pun harus akan kuar nama yang panjang...contohnyer..."Pan Fried Mackerel in fried green-chillies salsa topping with Spring Onion" - yang sebenarnyer, ikan tenggiri goreng Berladooo...

hazel said...

Cik Gorgeous... kalo masakan tu sedap, hidang kat atas daun pisang pun sedap uol... tak payah letak kat dalam pinggan bersegi2 bagai...

rambomadonna said...

hehehehe aku tak mampu nak beri komen ... hehehehe lawak sungguh .... hahahaha

BTW apa kelebihan wind beneath my wing chair nie ...

hazel said...

Cik Jaime... wind beneath my wing chair tu x der apa kelebihan pun... cuma sesuai utk rumah adik2 berangan jer uol... rumah uol mesti lagi cantik kan? bila nak mengajak mek dtg makan2?

rambomadonna said...

I malu lah rumah I belum mencapai tahap DIVA lagi ... kalau semua dah ok pandai2 la I jemput uols ... hehehe

hazel said...

Cik Jaime... x sabar nak datang umah uol... mesti cantik skall menghadap pemandangan tasik gitteww... banyak ong la!!!