Sunday, March 22, 2009

Bangcock Here I Am!

Amik flight kul 11 am so leh la sampai BKK pukul 12 tgh waktu BKK... bukan apa senang sikit kalo sampai siang nie... ada banyak masa...

Wind Beneath The Airbus' WING


Novel Richie Rachman yang dibawa... kononnya nak isi masa lapang 2 jam dalam flight tu... lapan tahun dah beli novel nie tapi x habis2 membacanya... kalo x habis gak kali ni nampaknya kena la melancong ke Paris atau Milan pulak untuk habiskan masa berbelas jam membaca dalam flight...
Selamat juga touch down kat Suvarnabhumi Airport... I like this airport sebab banyak skall kapal terbang nye bukan macam KLIA tu... satu kapal terbang pun x ada... boleh tido la kat airport tu sebab x der orang...


Terus head on to the hotel... uol pun tau la Kak Maria nie x boleh pergi melancong kalo x duduk kat hotel... yang penting ada tempat tidur dan mandi yang selesa... and sedikit privacy... actually hotel ni is a boutique hotel but a little small for my taste... tapi kira ok la sebab dekat dengan stesen BTS Chong Nonsi...


Selesa la jugak kan... sebab ada sofa lagi... and TV flat screen... so nantikan entry seterusnya dari Kak Maria... JJCM-MB BKK... hehehe

8 comments:

ogy said...

novel tur rasanya dah byk kali dipegang he he turlah pasal x habis2 pegang jer kan ? alahai syonya cuti2 luar negara.

cutecarry said...

kelas cik hazel bercuti in style.
U ols patut jadi pengacara Travel and Living.

pi dengan sapa u ols?

hazel said...

Pn Pengarah...

Novel NODA tu mek dah bawak ke bercuti ke Kuantan dan Bangcock... tapi still x habis baca jugak... memang sah la kena bercuti ke Milan gerenti habis baca... x ada ke mana2 Abah Gula yang nak bawak mek bercuti ke Milan?

hazel said...

Cik Bjork... kelas ke mek? rasanya kelas lagi uol sebab dapat bersantapan diraja bersama Dato' Maria Menado... alah Bangcock tu biasa jer uol... orang lain pegi balik hari lagi... x heran pun... mek pegi dengan member...

cutecarry said...

cik hazel.. oklah u ols dapat p oversea jugak walaupun tak jauh. Seperti kata buku Secret (yang dibuang oleh Samantha di dalam Sex and the City)- Always be grateful wit what you have. World is abundance with everything"

hazel said...

terima kasih la uol sebab memberikan kata-kata semangat kat mek... tapi mek tetap sokong tindakan Samantha Jones membuang buku Secret yang mengarut itteww!!!

Niz said...

Hey there. Is Suvarnabhumi bigger than KLIA? I'm yet to singgah to the new airport. Hehe... :) Oh btw, tolong shop kan I eh bila U pi Mabunkrong... Maceh! ;)

hazel said...

Hye Niz...

Suvarnabhumi Airport is way much bigger than KLIA... and I think it's bigger than Changi too... Suvarnabhumi was built to cater for up to 60 million passenger a year while KLIA is for 10-25 million passenger a year only. I x pi Mabunkrong... x sempat.