Wednesday, March 25, 2009

Merit's Tailors

Hah memang elok la lepas melantak di Restoran Limbah, terus tempah baju... Kami nie kalo pi BKK memang x sah kalo x menempah baju... sebab pakai baju tempah nie lain sangat rasanya dengan pakai baju siap jahit... kalo x percaya uol cuba la... so kat BKK nie memang ada satu tailor yang murah harganya and tersohor letaknya dalam Ambassador Hotel... namanya Merit's Tailor...

Inilah Merit's Tailor yang terkenal itteww...

Banyak skall kain berkayu-kayu... pilih jer la yang mana berkenan... bayar saja

Kalo dah siap nanti... macam tu la baju Kak Maria... yang patung tu pakai... cuma Kak Maria punya saiz nie besar sikit... hehehe... maklum la Kak Maria kan dah plump sekarang nie.

8 comments:

Olpicture said...

Bonjour! just nak ngaco since tumpang tenet kat rumah kawan kat Paris! nak update Blog tapi cam tak sempat... see y'all.

hazel said...

Cik Gorgeous... belikan I snowglobe yang ada icon Paris... ala-ala Diane Lane in Unfaithful...

Niz said...

Alah, sayang nya U tak sempat singgah Mabunkrong! Haha. Nvm2. Anyways, brapa lama leh siap baju yg ditempah ittew? :)

Olpicture said...

ok InsyaAllah naaa... i try carik untuk Cik Hazel... ada kat sini until 28/3

hazel said...

Cik Niz... kalo tempah suit, 2 hari siap la... kalo tempah baju kemeja or pants sahaja, sehari siap dah...

hazel said...

TQ Cik Gorgeous... ada little souvenir for you dari Bangcock!

Olpicture said...

found your snowglobe! cenonet jer uols! takpelakan, tetap Eiffel Tower beli kat Sacre Couer gtew...

hazel said...

Cik Gorgeous... tq... x sabar nak tgk... mesti cantik kan?