Tuesday, March 17, 2009

Bangcock Getaway!

"Pack your bags, girl... cause you're going to Bangcock!!!" - Tyra Banks aka Model Berangan...

Akhirnya dapat jugak Kak Maria melencong ke luar negara tahun nie... selepas tahun 2008 acara menopaus di Malaysia... untuk tahun 2009 nie merasa ke Bangcock aka BKK buat kali ke-3... sebenarnya bukan nak sangat pi BKK nie tapi sebab ada member yang mengajak dan accomodation ditanggung, cuma modal tiket kapal terbang saja... so merasa lah... banyak acara yang Kak Maria nak buat... antaranya ialah JJCM-MB Bangcock... so nantikan kemunculan JJCM-MB versi international bersama menu-menu yang lazat semestinya yang halal uol...

Bawak 2 beg tapi tak ler penuh... sampai BKK nanti penuh la... hehehe


Passport Malaysia jangan dilupa... x pergi karang kalo tertinggal passport ni

Tu dia peta area Silom, Bangcock... dengan flight itinerary... "Now Everyone Can Fly Extra Long"... teringat kat kawan Kak Maria si Vel yang pengsan masa bagi public speaking pasal Air Asia nie satu masa dulu... lucu laa...

5 comments:

Nan said...

Amboi2 pi bangkok yer? I dah tau kak maria nak gie mana.. hehehehehehe Kak maria jgn lupe pi tempat yang i suggest tu okay!

rambomadonna said...

Happy getaway ... pastikan balik in one piece and tak bengkok hehehe.. ;P

Olpicture said...

Hmmm... musim everybody nak bercuti nih.. i pun nak bercuti jugak lah... Pack your bag girls! you're going to....

Azzhar9009 said...

jgn luper tau shuben jess bwk balik utk hem

hazel said...

Cik Nan... Kak Maria dah pergi tempat yang you suggest tu... hebat dan penuh cabaran... tahniah la...

Cik Jaime Yeoh... apa yang bengkok tu? Akak lurus ok...

Cik Gorgeous... I bercuti ke Bangcock jer... tapi u bercuti nun jauh ke Paris... hebat!

Cik Kaza... akak x tau la taste uol macamana... so akak tak bawak balik la shuben... akak bawak balik key-chain jer utk uol...