Monday, February 16, 2009

Sean John - Tak Dapat Dimaafkan

Kak Maria memang dah lama suka sangat perfume Unforgivable by Sean John aka Sean P. Diddy Combs... baunya seamat the wangi menang anugerah apa menatang ntah sebagai perfume terwangi di bumi Malaysia... tapi bila nak beli tu x pernah nye ada pakej ke free gift ke apa... uol pun taulah Kak Maria nie kalo membeli kena la ada pakej yang lengkap siap dengan dapat beg segala... baru la berbaloi nak membeli tu... so early this month ada la promotion nie... dua botol... for the price of one... and free gift dapat small travelling bag lagi... wah Kak Maria apa lagi meloncat laa... merasa membeli perfume idaman...
Packaging yang cantik skall... promo untuk Christmas Day & Valentine's katanya


Dua botol yang best tu... mana nak dapat di hari2 biasa uol? Anyway Pn. Maz Berkonsep Batik dah lama pakai perfume nie...


Botol nye idok le cantik mana... tapi baunya seamat the wangi... ibarat kata Hani MJ terkenang2 uol...


Inilah beg yang Kak Maria cakap tu... siap ada signature Sean John lagi kat bawah tu... tapi nak pergi mana ntah dengan beg ni ye? Sebab sejak duduk Bahagian N (Nonok) nie dah jarang outstation... tapi x per la... sentiasa amalkan prinsip 5S... "Beli x semestinya pakai uol"... hehehe
p/s: Mati la kotak LCD TV 32 inci siapakah itteww???

14 comments:

cutecarry said...

u ols jual kat mek beg tu. besar tak, leh buat untuk ofis to gym tak?

hazel said...

Kecik jer beg tu... overnighter jer... eh uol mana pakai beg percuma macam tu??? uol kan pakai designer bags jer... merasa uol pegi ke New York, beli bag kat butik Sean John...

gambit said...

Hazel, memang bau minyak wangi ni best. Mine dah nak abis, tapi nak beli jenama yang sama harus la seperti tidak best. So, maybe nak cari yang baru. Dengar cerita Hilfiger ada bauan baru. D&G pun ada. Kenzo? Dunhill? Oh, yang mana satu idaman kalbu???? (berangan kejap).

azzhar9009 said...

merasa bagi hem beg tu as birthday present hem yg baru lepas.. kah kah kah

hazel said...

Cik Stien... tunggu la perfume baru, Dunhill Black akan sampai ke Malaysia pada bulan Mac... Issey Miyake pun akan buat promotion tak lama lagi kat KLCC... harus dapat macam2... leh dapat lucky draw intan berlian lagi... ooppss!!

hazel said...

Cik Kazarina... Birthday hem bulan November tahun lepas pun uol tak bagi apa2 langsung... so tahun nie hem nak pencen x nak bagi kat sapa2pun birthday present... letih asyik kita jer yang memberi... orang lain haram x ingat pun pemberian kita... sorry la yer pada sapa2 lain yang terasa... sekian, tq.

cutecarry said...

overnight ker u ols.... I have like a lot overnight.
tapi if u ols nak jual let me know yek..

I dont have any sean john thing yet.

Too ghetto for me! tapi beg ni nampak ok jugak!

hazel said...

OK kalo hem nak jual nanti hem bgtau uol... uol x kisah kan berapa harga nye?

cutecarry said...

ok.. bagi tau bila nak jual.

saje nak buat collection.

u ols kita kan kawan2.. harga kawan2 lah.. ha ha ha..

hazel said...

kita kawan ke uol? hahaha

~Maz + Rin~ (",) said...

wah..sedap kan bau die..?? tapi hubby aku ckp die xmau pakai sgt...katanyer sayang.....

bau yg utk female pun sedap also..mak nak cari perfume Narciso Rodriguez... sedap skal baunyerrr....huhuhuhu...pastu mak ngidam pakai Chanel No.5 .... huhuhu..tapi terasa mcm mak2 datin lak bile pakai..set2 kertu uolzz...

mak xbeli perfume semata2 nak beg uolzz...mak beli bile stok perfume dh abis..let say dpt free gift merasa laa..heheheheh...

tpi wangi kannn... ehh..kata beli giorgio armanah..?? mana nyerr

hazel said...

Pn. Maz Berkonsep Batik... nantikan kemunculan Emporio Armanah bersama rantai berlian itteww!!!

~Maz + Rin~ (",) said...

cik hazel..

jgn lupe upload gmbr tv baru naaa...hahahahahha...

hazel said...

Pn. Maz Berkonsep Batik... tv tu rambut merah yang punya... I x beli tv lagi... hehehe