Thursday, September 4, 2008

Zegna Intenso

Ada orang pakai Forever by Elizabeth Taylor... but someone gave me Zegna Intenso EDT as a... I don't know... as a farewell gift I guess... because things didn't really work well between us... as what I had expected from the beginning... By the way this perfume smells nice... Other than the giver, the smell reminds me of Calvin Klein's range of perfumes.
When looking for perfumes I don't necessarily go for the smell... but I will definitely hunt for the free gifts... especially BAGS... like I always say... "You can learn to like the smell... but free gifts, you don't always get!"... x gitu Minah? So nantikan lah entry hem bersama semua beg yang hem dapat daripada membeli perfume...

6 comments:

Olpicture said...

huh! things don't workout pun dapat perfume at least... mencilar..you're so lucky! when it my time when things don't workout? "goodbye" pun tak dapat!

hazel said...

Olpicture, inilah jadinya kalau cuba bercinta dengan SO... I should have asked for a new car before we broke up! huk huk!

Olpicture said...

dengan SO? does it stand for something? Special Officer? apa tu?

DD said...

aah la olpicture..apakebenda SO tuh.

SO : brand baju siput original tu ke? atau swami oraaaang? huhu.tu la kan aku dh buat tekaan berani.

wbagaimanapun, bestnya farewell pun dpt gift.cuba ko kenalkan kat aku SO tu..leh aku mintak incanto yang aku nak beli tp tak beli2 lagi.

hazel said...

Olpicture nie buat2 x paham ke? Saja la tu nak tunggu confession of a broken heart terpancut dari mulut i kan?

Amboi Di nie bukan main lagi meneka ye... x boleh la uol nak kenal dengan SO tu... sebab uol dah ada SO kat rumah... hehehe... mintak la dia belikan Incanto tu... sebagai hadiah beranak...

Olpicture said...

i iklhlas tak tau okehhh... i ni kan bukan sepandai mana pun, tak smart lah! apatah lagi streetsmart! betul2 tak tau Jargon or cakap sekerat-sekerat ni...

ps: sekarang ni jer i baru pandai mengaplikasi perkataan "uols" dalam conversation.