Wednesday, September 17, 2008

Instant Dim Sum

Hurmm tekak orang mengidam memang teringin nak makan macam-macam... daripada semalam asyik terkenangkan Dim Sum kat Marriott Putrajaya... nak ajak my lawyer pegi makan siang-siang hari puasa pulak... hurmm x kira la harini nak makan dim sum gak... instant pun instant lah... janji dapat... hehehe

Dim Sum segera jer uol... beli kat Carrefour...
Dim Sum yang cantik skall disusun dalam steamer... heheh... the taste was not bad...

Tapi sebelum makan Dim Sum kena makan kurma dulu... kurma nie very the mahal and sedap skall... my housemate yg bawak... definitely one of the best I have ever tasted...

Bukan sahaja dim-sum yang I teringin... murtabak also... merasa la beli kat PARAM Taman Equine... kimpoh la mek!!!!!!!!!!

11 comments:

Olpicture said...

tak habih tekak orang mengidam ni , ko mengidam sebab aper ni Cik Hazel... dah "lekat" pulak ke, ingatkan pantang lagi lepas keguguran hari tu?

hazel said...

Olpicture... rasanya macam "lekat" sebab I lupa nak minum air nenas lepas bersenggama haritu... sempat minum air barli jer... heheh

JuSh said...

Hazel, ko dah dapat surat confirmation dah?If yes, congrats uols. :)

hazel said...

ju... aku x dapat lagi... dah ada yang dapat ke? ko dah dapat eh? bila?

Olpicture said...

say hello to the new Peeteedee- Confirmed-48 in town!

hazel said...

Olpicute dah confirm ker? kenapa mek x confirm lagi? adakah JPA terlupa kewujudan mek di Bahagian N (nonok)?? hurmm...

seri said...

konpius plak la aku nih...masa bila plak senggama, ngandung, gugur bagai kalau dah sexless in the city nih? ke baka subur u..skali tuju trus bull's eyes..eheheh..

psstt...habaq mai la abang rimau or anak ikan mana yang ganaz gituh skall smpi berjaya termengandungkan ko nih..

hazel said...

Seri... over tau ko nih... x der nyer abg rimau or anak ikan uol... x der maknanya semua tuh... kalo dah namanya sexless aku ni kan... aku nie mengandung lemak laa... bukannya mengandung bayi... hahaha

z.a.i.r.e.e.n said...

sapa yg blum confirm, sila call JPA. may be azzayd can explained what happened to her - her name was left out! anyway, congrats uols!

mcm kenal je kurma free tu -- from yayasan al-bukhary ek? mmg confirm sedap.

hazel said...

zaireen... my name pun was left out... I called JPA tanya... siap dia leh cakap "kami pun x der maklumat lengkap sapa2 yang naik 48... so kalo nama cik x der dalam list tu, cik isi jer borang LNPT Khas tu and then submit kat kami... nanti kami confirm kan cik." Boleh terima ke alasan bodoh macam tu? JPA x der maklumat sapa yang dah naik 48 bangang punya Jabatan!! Cuba kalau aku senyap buat bodoh je... harus sampai mati pun diorang x confirm kan aku sebab x tau pun aku ni dah naik 48... sakit hati bila kenang balik.

Mana uol tau kurma tu dari Yayasan Al-Bukhary? dapat also kah? Baik2 kalo terima kurma tu... kang pejabat KSN mintak pulak... hehehe

Olpicture said...

aku pun dengar ada ramai yang boleh termissed out... takde system ker diaorang ni keje?