Friday, September 26, 2008

Selamat Hari Raya!!!

Hurmm bila menjelang hari raya nie teringat statement sorang KB nie a few years ago... she said and I quote... "Hem kena bertunang sebelum puasa uol... sebab hem nak beraya sebagai seorang tunang!"... Nak tergelak bila teringat balik... Tahun nie tentu ramai yang pertama kali beraya sebagai seorang tunang, suami, isteri, ibu atau ayah... tapi bagi andalusia macam hem nie, terfikir gak... tahun nie hem nak beraya sebagai seorang apa yer? tunang pun tidak, apa pun tidak... Puas la memikir... tetiba jer datang idea dengan statement nie... "TAHUN NIE HEM AKAN BERAYA SEBAGAI SEORANG BLOGGER"... How about that? OK ke? hehehe... OK la tu... So hem nak ucapkan untuk uol semua... Selamat Hari Raya Aidilfitri... Maaf Zahir dan Batin... Drive home safe... balik kampung jumpe orang tua... hargai mereka semasa ada... jangan plak pagi balik kampung, petang dah balik KL... ooopsss siapakah ittewww??? terlazer plak... jangan marah naa... heheh


3 comments:

seri said...

haa..ni kali ke 3 uol i post a comment here..sejak sabtu tu ari..tp ntah sape lak la yang dengki kan..setiap kali tekan publish your comment... zasss..hilang gitu je..penat tau, nak tulis balik 3, 4 kali nih..

haii tuan besarrrr..takkan duit singgit & 5 hinggit je kot..tak sesuweiii tau dgn gaji uol yang ribu riban byknyer tuh..tanya cik puan pengarah kita tuh brp byk we all terkorban kat opis..uhuhu..si ogy bleh lagilah..aku ni, dah sah2 punyai staff teramai kan..rabak poket ku ini..lebih setengah riban uolss...harus aku makan maggi je balik raya nanti..huhuhu..

anyway..cik seri pun mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari raya & maaf zahir je tau..batin2 tak main.. mana yang termakan terminum, terambil terusik, terkata terkutuk & yang sewaktu dgnnyer ittewww, halalkan ekk cik hazel..

btw, masa tulis ari tuh siap promo suh tgk astro channel 502 hello mesia ahad jam 10.30 mlm lagi..tapi ari ni dah terlambatla kan..aku pun termiss jgk.ntah nape, ttiber astro down..boleh gitewww..so melepaslah nak tengok cik puan pengarah kita nyanyi lagu raya & geng2 606 muncul di kaca tv (jgn mare...)harus lepas ni siti dato' k gulung tikar uolss gara2 penangan cik puan pengarah kita..ahakks..

Olpicture said...

kalau you andalusia? aku apa pulak? tapi tetap tahun ni, i beraya sebagai seorang anak, adik, dan pakcik...

hazel said...

Cik Seri, actually bank dah kehabisan duit $50... so hem terpaksa masukkan 10 keping duit $5ke dalam setiap satu sampul raya untuk dibahagikan kepada semua kakitangan di Bahagian Nonok nie...

Olpicture, kalo I andalusia, u antartika... heheh... anyway tahun nie my boss beraya sebagai seorang JUSA... siap dapat V6 baru lagi... huhuhu... tapi yang bestnye x leh cuti... hahaha... sama macam kita beraya sebagai seorang TURUS last year... hehehe