Friday, September 12, 2008

Al-Andalusia!!

Hem nie memang suka try makanan Arab... biasa la tekak orang mengidam... heheh... so malam nie... me and a bunch of frenz pergi la berbuka puasa di sebuah Restoran Arab yang namanya begitu sesuai dengan status diri hem yang andalusia nie... hehehe... so here are a few pics that were taken...

The Place...
(Sesswaaiii kan nama itteww??)

The Coach...
(mahal tau!!! setahun x leh beli apa2 dah... ye ke?)

The Diamond Ring...

(Ribu riban also!... looks nice on my finger la Cik Seri... pinjam bawak balik boleh?? hehehe)


Alamak dia x bagi la... nah amik la balik... hehehe


The Food

(well... not bad... rasa macam makan kat Casablanca je... sambil diiringi background music... "Desert Rose" by Sting and Cheb Mami)



The Beer...
(bukan DeBeers tau... ahakzz)

And finally... The View...

(just one word... BREATHLESS)


11 comments:

ogy said...

perlukah dipaparkan owner coach tur ??? malulah hem uol ahksss

hazel said...

ogy, tak perlu malu... patut bangga because you earn it... x semua org boleh beli tau... ingat norehan tu ada kah??? x ada tau!!!

JHaZKiTaRo said...

salam ziarah dari bumi Dublin.. jemput2lah ke blog hamba.. :)

Olpicture said...

sungguh "yummy" gambar-gambar kat dalam blog ko kali ni... tergugat posa!

hazel said...

jhazkitaro, akan ku lawati blog tuan hamba itu... nantikan kemunculan hamba...

Olpicture, I tau u suka mamat yg berjambang tu kan? I dedicate that pic for you... I know your type... heheh

seri said...

hallo, perlukan mention nama mama tu bagai? dibuatnya terjengah kat sini, haa sumer kantoi uol..ahakss..nampak sgt si hazel ni rindukan mama kesayangan dia tu, dah berbulan2 berpisah masih tersebut nama..hehhe..btw, walaupun muka owner ring tu tak nampak macam owner coach tu kan tapi tetap malu la uol..cincin tu comel sgt, x sesuai tau nak riak segala..so bila lagi bila kumpul lepak2, makan2 sambil menikmati 'keindahan alam' mcm malm tu? hehe..lazat skall...

hazel said...

cik seri, dah tau cincin tu kecik x reti2 ke??? hah beli la yang besar lagi... I x sebut nama mama kesayangan uol tu... I cuma curse jer... hehehe... ha I x kisah uol nak makan apa plak? western ker? ha kalo this coming friday pun ok gak...

~Maz + Rin~ (",) said...

wah..wahh..wahh..

begini rupernye kalau xberasap dapur di umah ujung2 minggu yek...

lazat skal...pak2 arab...sawen ...huhuhu...ala hazel, aku xpayah pi restoran andalusia segala, apartment aku duk skang, pak2 arab...berlambak skal..bersepah2 di tepi2 benteng ituh...yg muka mcm chris daughtry pun ader... xperlu cuci mata ke restoran segala...

wah...uol kb ngan set2 diamond, coach segala...segan la hem nak join uol dos lps ni....dinch sama league la uol...heheheheh...

btw, owner coach tersenyum simpul bergmbr dgn beg segala...hihihihi...tu geng 606, geng A Dancers bile pulak..??

hazel said...

Maz+Rin=Nuyin, ala kalo setakat cakap je banyak shuben Arab tapi x pernah ajak kengkawan dtg rumah pun x guna juga... hehehe

Geng 606 jer yang sanggup utk aktiviti macam tu uol... Geng A-Dancers susah sket sebab masing2 ada komitmen such as... nak balik masak utk laki la, nak buka puasa bersama isteri la, nak amik anak kat taska la, babysitter cuti la, nursery tutup sebab ada wabak HFMD la, dsb...

UrbAnWiTch said...

hazeliny darling... "the view" tu best... yg ada jambang lagi best ...

hazel said...

urbanwitch... u pun suka yang berjambang tu yer? you rebut la dengan olpicture ye... tarik rambut tau... I x nak campur sebab I punya yang jambu tu... hehehe